Jaycoset- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, етническа принадлежност

Jaycoset е тиктокър и YouTuber с нарастващ брой последователи в социалните медии. Той е TikToker с милиони последователи в TikTok. Той също е амбициозен влогър, който има хиляди фенове в канала си в YouTube. Jaycoset се занимава със социалните мрежи, като публикува изпълнения със синхронизиране на устните и други хумористични неща в сайта за споделяне на видео TikTok.“ Неговите видеоклипове веднага станаха известни. Той е знаменитост, която току-що публикува видеоклип, на който пуши ФАЛШИВА Cigratte пред РОДИТЕЛИТЕ на моето момиче. Той качва видеоклиповете си средно веднъж седмично.

Бързи факти

Истинско име Jaycoset
Псевдоним Jaycoset
Дата на раждане 29 юни 2001 г
Възраст 21 годишен
Родно място Съединени Американски щати
Националност американски
Професия TikTokers, Youtubers
Височина 5 фута 6 инча
Тегло 58 кг
Цвят на косата черен
Цвят на очите кафяво
Нетна стойност 300 000 долара

Възраст и ранен живот на Jaycoset

Jaycoset е роден на 29 юни 2001 г. в Съединените американски щати и е американски гражданин. Той е на 21 години, от смесена раса, вярва и се доверява на християнството. Jaycoset не е разкрил никаква информация за имената или работата на родителите си. Той също така не е споменал дали има братя и сестри. Майка му, от друга страна, се появява в няколко от неговите видеоклипове в TikTok. Няма налична информация за детството на Jaycoset.

Jaycoset не е разкрил никаква информация за своето образование или пълномощия. Той трябва да е завършил гимназия въз основа на възрастта си, освен ако не е избрал да пропусне и да преследва кариера като тиктокър и YouTuber.Височина и тегло на Jaycoset

Jaycoset се грижи добре за своята физика и обича да тренира. Има красив темперамент и привлекателна фигура. Той е висок 5 фута 6 инча и тежи 58 кг. Jaycoset обаче има мощна физика и той не е разкрил телесните си измервания като размери на бедрата, талията и бицепсите. Той има светъл тен, черна вълниста коса и кафяви очи отвън.

  Jaycoset

Нетната стойност на Jaycoset

Колко е нетната стойност на Jaycoset? Според източника нетното състояние на Jaycoset се очаква да бъде 300 000 долара през 2022 г. Кариерата му в YouTube осигурява по-голямата част от приходите му. Той също така получава заплащане за спонсорства, промоции на марки и реклами. Той също получава пари, като прави видеоклипове в TikTok. Въпреки че нетната му стойност е известна, активите, които притежава, като сгради, имоти и колекция от автомобили, не са оповестени.

кариера

Jaycoset стана известен в TikTok през 2020 г., където привлече зрители със своите видеоклипове и шеги. Той веднага стана известен в сайта поради изключителните си танцови таланти. JaycoSet по-късно се присъедини към Dadwiggies със своите приятели и колеги TikTok артисти Santea и ActuallyJosee. В мрежата групата има огромен брой последователи, като милиони хора се дърпат за тях. JaycoSet също е добре познат в Instagram, където има милиони последователи.

През март 2019 г. JaycoSet създаде свой собствен канал в YouTube. Той публикува първия си видеоклип, Juicy Q&A w/ the DADWIGGIES, през 2020 г. Каналът на JaycoSet в YouTube е пълен с влогове, видеоклипове с въпроси и отговори, филми с предизвикателства и материали за социални експерименти. Всъщност Josee и Santea също бяха поканени да се присъединят към него в канала му в YouTube. Той направи видео в TikTok в магазин за сандвичи на Subway, което стана вирусно и събра над 900 000 гледания.

Jaycoset приятелка и запознанства

С кого се среща Jaycoset? Jaycoset вече е сгоден за Валентина Канас, танцьорка и модел на Instagram. Той също така сподели снимка в Instagram с нея. Jaycoset също се появява в неговите видеоклипове в TikTok и YouTube. Той не каза как са се запознали или колко време са били заедно.

Популярни Публикации