Jasmine2Times- Нетна стойност, биография, възраст, съпруг, деца, височина, етническа принадлежност

Jasmine2Times е добре позната фигура в социалната мрежа в Съединените щати. Jasmine2Times е продуцент на съдържание в YouTube, известен с публикуването на видеоблогове с дъщеря си Ава и други приятели и роднини. Тя може да бъде видяна и в други сайтове за социални мрежи като Twitter и Instagram. Научете повече за нетната стойност на Jasmine2Times, биография, възраст, съпруг, деца, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Истинско име Jasmine2Times
Псевдоним Jasmine2Times
Известен като Youtuber, Instagram звезда, личност в социалните медии
Възраст на 26 години
рожден ден 5 юли 2000 г
Родно място Съединени щати
Знак за раждане Лео
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 54 кг (121 фунта)
Измервания на тялото прибл. 37-25-40 инча
Размер на чашката на сутиена 36 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 5 (САЩ)
Запознанства/гадже Алфредо Вила (2013-2019)
Съпруг не
Нетна стойност 1 милион долара – 5 милиона долара
Марки N/A
Хоби Четене, слушане на музика

Jasmine2Times Възраст и ранен живот

Jasmine2Times е на 26 години към 2021 г. Тя е родена на 11 август 1994 г. Притежава американско гражданство. Jasmine2Times не е разкрила никакви неща за семейството си, включително факти за майка й, братята и други членове на семейството.

Тя публикува видеоклип в YouTube, наречен Surprise Army Homecoming. Тя подчерта завръщането на брат си у дома след основно обучение в армията. Жасмин включи майка си в същия запис. Тя пък никога не е изброявала имената на роднините си. През февруари 2020 г. той участва в друго видео, наречено Surprise Vacation (First Trip w/ Ava).Височина и тегло на Jasmine2Times

Тя е висока 5 фута 5 инча или 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи приблизително 54 кг (121 фунта). Освен това, тя има прекрасни топли кафяви очи и руси кичури. Какви са телесните мерки на Jasmine2Times? Тя често зарадва феновете си, като публикува свои снимки на модел в Instagram и те изглежда щастливи да споделят благодарността си за актуализацията на нейните снимки. Размерите на тялото й са 37-25-40 сантиметра. Тя има размер на чашката на сутиена 36 C.

  Jasmine2Times

Jasmine2Times позира за снимка Източник: Instagram

Jasmine2Times Нетна стойност 2022 г

Колко струва нетната стойност на Jasmine2Times? Нетната стойност на Jasmine2Times се оценява на между 1 милион и 5 милиона долара към октомври 2022 г. Тя може да събере пари от своите видеоклипове в YouTube, сътрудничество и други практики за генериране на доходи.

Професионален живот и кариера

Jasmine2Times е фигура в социалните медии. Тя стана известна в YouTube заедно с вече бившия си приятел Алфредо Вила. Бившата двойка е добре известна със своите влогове, шеги и предизвикателни материали в канала Fredo & Jas, който сега е известен като The 2x Family. Техните видеоклипове привлякоха над 2,82 милиона зрители.

Освен това Jasmine2Times има над 700 000 фенове в нейния @jasminejade Instagram, където тя споделя предимно снимки на дъщеря си Ава. Освен това Алфредо, вече бившият приятел на Жасмин, веднъж изуми група деца, като се появи със звездата от NFL Сам Барингтън.

Jasmine2Times вече е активен в YouTube канала Jas & Ava. На 16 септември 2015 г. тя стартира този канал. Този канал имаше над 1,8 милиона гледания и повече от 152 хиляди абонати към август 2020 г. Има точно 12 видеоклипа на тази платформа към момента на писане на тази биография. Последният, озаглавен Фактите…, беше качен на 15 юни 2020 г.

По същия начин най-новото видео в канала на Jas & Ava се казва Getting Together with My Ex? (Актуализация на живота). На 29 октомври 2019 г. тя публикува това. С над 364 хиляди гледания, това все още е най-гледаният видеоклип на този уебсайт. Не е известно дали тя не е публикувала видеоклипове преди това или е изтрила по-стари, за да започне на чисто.

Jasmine2Times Гадже и брак

Женен ли е Jasmine2Times? Jasmine2Times определено е необвързана в момента. Jasmine2Times не е разкрила никакви подробности или е направила изявления в социалните медии, които биха могли да подсказват нейните настоящи афери или връзка. Преди това тя беше омъжена за Алфредо Вила. Връзката на двойката започна през 2013 г. и приключва през юли 2019 г.

Също така, знайте за Нетна стойност на Аштън Ъруин, биография, възраст, приятелка

Популярни Публикации