Janie Liszewski- Възраст, съпруг, височина, нетна стойност, кариера, националност

Джани Лишевски е актриса и съпруга на знаменитост от Съединените щати. Тя е добре известна като бившата съпруга на Еди Ван Хален. Тя имаше силна връзка със съпруга си, който почина от болест. Janie Liszewski отдаде сърдечна почит на покойния си съпруг и китарист на Van Halen Eddie Van Halen в Instagram, като написа: „Сърцето и душата ми са смачкани на милиони парчета“. Нямах представа, че е възможно да пролея толкова много сълзи или да изпитам толкова много болка. Включете се, за да научите повече за Уикипедия на Janie Liszewski, биография, възраст, височина, тегло, съпруг, нетно състояние, семейство и много други факти.

Бързи факти

Истинско име Джани Лишевски
Псевдоним Джани
Известен като 1. Предприемач
2. Съпруга на текстописец и китарист
Едуард Ван Хален
Възраст 62-годишен
рожден ден 1970 г
Родно място Пенсилвания, САЩ
Знак за раждане Водолей
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото прибл. 34-30-36 инча
Размер на чашката на сутиена 33 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 6 (САЩ)
деца да
Съпруг/съпруга Едуард Ван Хален
Доведена сестра Алекс Ван Хален и
Стийн Шиберг
Мащеха Волфганг Ван Хален
Нетна стойност прибл. 0 000 (USD)
Марки N/A
Хоби N/A

Джани Лишевски Биография, възраст и националност

Кой е Джани Лишевски? Родена е през годината 1970 г . Тя е 62 години. Тя е от смесена раса и има американска националност. Нейната зодия е Водолей. Тя е родена в щата Пенсилвания в САЩ. Имената на бащата и майката на Джани Лишевски са неизвестни. Тя беше близо до съпруга си. Тя изрази чувствата си в Instagram, като написа: „Пътят ни заедно не винаги е бил лесен, но в края и винаги имаме връзка и любов, които винаги ще останат. Да кажа сбогом е най-трудното нещо, което някога съм трябвало да направя, така че вместо това казвам сбогом и ще се видим скоро в свят без болка или скръб.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Джани Лишевски? Тя е висока 5 фута 5 инча или 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи около 55 кг (121 паунда). Физическите й размери са 34-30-36 инча. Освен това тя има размер чашка сутиен 33 C. Тя също е фитнес фанатик. Тя има прекрасни тъмнокафяви очи и златиста коса.  Джани Лишевски

Джани Лишевски със съпруга си Източник: Instagram

Нетната стойност на Джани Лишевски 2022 г

Каква е нетната стойност на Janie Liszewski? На Джани Лишевски се съобщава, че нетната стойност е повече от 0 000 (USD) към 2022 г . Тя е известна бизнесдама и предприемач. Сега тя живее в Лос Анджелис, Калифорния, със семейството си.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Джани Лишевски? Тя се омъжи за легендарния композитор и музикант Едуард Ван Хален. От 1981 до 2007 г. тя беше омъжена за рокаджията от Runnin’ With the Devil. Двойката излиза три години, преди да се ожени пред 100 гости на територията на имението 5150 на Van Halen. Като ръкоположен пастор, братът на Ван Хален Алекс Ван Хален председателстваше церемонията. В Instagram тя публикува семейна снимка със забележката, че преди 40 години животът ми се промени завинаги, когато те срещнах.

Факти

  • Лишевски отдаде сърдечна почит на покойния си съпруг.
  • Нейният съпруг, съоснователят на Van Halen Еди Ван Хален, почина във вторник на 65-годишна възраст след продължителна битка с рака.
  • Волфганг Ван Хален, който често свири на бас с баща си и седеше до леглото на Ван Хален, потвърди новината в Twitter.
  • Джани Лишевски обича животните.
  • Тя не е много активна в социалните медии.

Също така, знайте за нетната стойност на SnewJ, биографията, възрастта, националността и етническата принадлежност .

Популярни Публикации