James Heerdegen- Нетна стойност, Wiki, Възраст, Етническа принадлежност, Съпруга, Брак

Джеймс Хердеген е известен американски оператор, актьор, оператор и служител в избирателния отдел и медийно лице. Той е най-известен като съпруг на Кристина Ричи, американска актриса, модел и звезда в социалните медии.

Джеймс е в светлината на прожекторите поради молбата за развод на съпругата му през юли 2020 г. Освен това тя получи ограничителна заповед срещу него. Ричи обвини Джеймс, че я бие, плюе върху нея и я малтретира пред малкото им дете. Личният спор между Джеймс и Кристина ескалира в национален.

Освен това, Heerdegen е работил като кукла в редица филми и телевизионни предавания, включително Captain Phillips, Smash, Birdman, Nurse Jackie, What Happens in Vegas, Before It Had a Name, Justice и много други.Бързи факти

Пълно истинско име Джеймс Хердеген.
Дата на раждане 1978 г.
Възраст (към 2021 г.) 43 години.
Място на раждане Калифорния, САЩ.
Професия Видеооператор, оператор и продуцент.
Нетна стойност USD 3-4 милиона (приблизително).
Съпруга Кристина Ричи.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Националност Американски.
образование Завършил гимназия.
Училище/Колеж Частно училище в Калифорния.
Дължина на косата Къс.
Цвят на косата Тъмно кафяво.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6′ 1″
Тегло (прибл.) В килограми: 69 кг
Цвят на очите кафяво.

Биография на Джеймс Хердеген

Роден е Джеймс Хердеген През 1978 г. при родителите си в Калифорния, САЩ. Той живееше в Лос Анджелис, Калифорния, със съпругата и децата си. Нека ви кажа, че той ще бъде на 43 години през 2022 г.

За основното си образование посещава частно училище в родния си град. По-късно, за завършването си, той се записва в реномирана гимназия в Калифорния. След като завършва обучението си, започва работа зад камери във филмовата индустрия.

Джеймс е сдържан човек, който не е разкрил много за родителите си. Ако говорим за родителите на Ричи, името на майка й е Сара, а името на баща й е Ралф Ричи. Сара работеше като агент по недвижими имоти, а Ралф Ричи беше съветник по наркотиците, защитник и треньор във фитнес зала.

Джеймс Хеердеген не е публикувал имената на своите братя и сестри пред обществеността. Според източниците той е християнин с бял етнически произход.

  Джеймс Хердеген

Джеймс Хеердеген (Източник: Pinterest)

Джеймс Хеердеген Съпруга, брак

Той е завършен и известен кинематографист. Той се запознава с Кристина Ричи през 2012 г., докато работи на снимачната площадка на телевизионното шоу „Pan Am“. Те започват да се срещат през 2012 г. и се сгодяват през февруари 2013 г. Решават да се оженят след около 7-8 месеца годеж.

На 26 октомври 2013 г. Джеймс и Кристина се ожениха на пищна церемония в Манхатън, Ню Йорк, САЩ. Те приветстваха сина си Фредерик Хердеген на бял свят през август 2014 г. Нека ви кажа, че Кристина Ричи обяви в профила си в Instagram на 10 август 2021 г., че очаква второто си дете, но бащата на детето все още не е известен.

кариера

Джеймс Хердеген е работил като видеооператор. Профилът му в IMDB гласи, че е започнал кариерата си през 2000 г. с видеото, озаглавено Da Hip Hop Witch. Работил е като оператор на кукла, ръкохватка на ключове, ръкохватка и оператор в редица филми и телевизионни предавания.

Season of Youth, The Empty Building, Funny Valentine, The Wedding Weekend, We Own the Night, Baby Mama, Revolutionary Road, Nurse Jackie, Last Night, Pan Am, Holmes Sweet Holmes, Elementary, Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) , и много други са някои от неговите телевизионни предавания и филми.

През 2018 г. Heerdegen служи като изпълнителен продуцент на филма „Terror in the Woods.“ Джеймс реши да започне кариерата си като оператор през 2020 г., като започне с филма „10 неща, които трябва да направим, преди да се разделим“. Кристина Ричи , съпругата му, играе главната роля във филма.

Джеймс Хеердеген Нетна стойност

Джеймс Хердеген изкарва добре от професията си. Той би спечелил приблизително 12-15 000 USD (приблизително) за видеографската и операторската си работа. Нека ви кажа, че той закупи кралско имение в градска къща в Бруклин през 2015 г. за приблизително 1 милион щатски долара. Нетната стойност на Хеердеген се оценява на 3-4 милиона щатски долара.

Любопитни факти

  • Джеймс не е в никакви социални медийни платформи.
  • Съпругата му Кристина Ричи преди това беше сгодена за актьора Оуен Бенджамин.
  • Джеймс обвини съпругата си, че му е изневерила, като е имала извънбрачни връзки.
  • Според докладите Heerdegen е висок около 6 фута 1 инч.
  • Той трябва да живее на 100 метра от жена си и децата си, според съдебната заповед.
  • Освен това той не може да се срещне със сина си Фредерик Хердеген.
  • Джеймс Хеердеген, любител на животните, има куче, с което прекарва свободното си време.
  • Кристина Ричи изтри всички изображения на Джеймс от акаунтите си в социалните медии.

Популярни Публикации