James Harden Sr Wiki, син, възраст, височина, съпруга, семейство, нетна стойност

Джеймс Хардън старши . е баща на баскетболна суперзвезда, известен с голямата си брада и изключителното представяне на сина си. Синът му започна кариерата си в НБА като трети избран в драфта през 2009 г. с Оклахома Сити Тъндър, преди да бъде продаден на Хюстън Рокетс през 2012 г. Благодарение отчасти на своя рекорден трипъл-дабъл от 60 точки през януари 2018 г., неговият син Джеймс Едуард Хардън младши се утвърди като постоянен кандидат за MVP.

Бързи факти

Пълно име Джеймс Хардън старши
Професия Баща на знаменитост
Популярни за Баща на играч на американски футбол.
Възраст (Както през 2022 г.) N/A
Дата на раждане N/A
Зодия N/A
Родно място N/A
Националност американски
Етническа принадлежност ЧЕ
Училище/Университет N/A
Височина N/A
Цвят на очите N/A
Тегло N/A
Приблизителна нетна стойност N/A
Съпруга Монахиня Уилс
деца Джеймс Едуард Хардън младши, Акили и Арник Джелкс

Джеймс Хардън Старши Биография

Рождената дата и мястото на раждане на Джеймс Хардън, старши са неизвестни. Освен това той е от американска националност, но етническата му принадлежност е неизвестна. В резултат на това няма информация за неговата зодия. По отношение на родителите си, той е много личен относно личния си живот и не споделя никаква лична информация за нейния баща, майка или братя и сестри.

Образование на Джеймс Хардън старши

По отношение на образованието, Джеймс Хардън може да е посещавал училище в родния си град. Не сме сигурни за неговия опит в колежа и университета.Джеймс Хардън старши Височина, Тегло

Що се отнася до външния му вид, височината и теглото на Джеймс Хардън старши са неизвестни. Публичният човек няма достъп до информация за телесните си мерки. Възрастта му също не е налична в никакви източници към 2022 г.

  Джеймс Хардън старши

Джеймс Хардън старши (Източник: Pinterest)

Джеймс Хардън старши професионален живот

Джеймс Хардън-старши е открит и честен за своя личен и професионален живот. Той все още е в ранните етапи на професионалната си кариера в социалните медийни платформи. Синът му, от друга страна, има фантастична работа в отбора на Националната баскетболна асоциация. Неговият син, Хардън, бе избран трети като цяло в „Драфта на НБА“. Хардън стана четвъртият най-висок процент с 3 точки в „НБА“ сред играчи на възраст под 21 години.

Освен това синът му беше обявен за шести играч на годината в НБА. Той беше неразделна част от бягането на Тъндър до „Финалите на НБА', където бяха победени от „Маями Хийт'. Освен това, след като „Тъндър“ и Хардън не успяха да постигнат споразумение, Хардън подписа удължаване на договора за 80 милиона долара с „Хюстън Рокетс“ през 2012 г. Хардън имаше изключителен сезон, отбелязвайки средно 25,9 точки, 4,9 борби и 5,8 асистенции на мач.

Състояние на връзката на Джеймс Хардън старши

На 26 август 1989 г. Джеймс Хардън старши се ожени за любовта си, Монджа Уилс. В Калифорния Хардън-старши се жени за Монджа Уилис и ражда Джеймс Едуард Хардън-младши. Преди да се замеси в търговията с наркотици, бащата на Джеймс Хардън служи във военноморските сили на САЩ. Заради употребата на наркотици бащата е осъден на затвор. Техните деца са Джеймс Едуард Хардън младши, Акили и Арник Джелкс. Монджа се грижеше за сина, защото баща му Джеймс не присъстваше. Въпреки че работи в AT&T, Монджа се погрижи да прекарва достатъчно време със сина си.

Monja винаги присъстваше на игрите на сина си, въпреки отсъствието на Harden Sr. Въпреки че не е любител на спорта, майката заяви в понеделник, че да запише децата си на спорт е най-добрият начин да ги предпази от проблеми.

Нетна стойност на Джеймс Хардън старши

Джеймс Хардън старши . все още не е решено. Нетната стойност на Джеймс Хардън старши все още не е известна, според множество източници. Няма конкретна информация за източниците на доходи на Джеймс Хардън старши, защото той е имал много възходи и падения в живота си.

Неговият син Джеймс Едуард Хардън обаче се оценява на нетна стойност от 145 милиона. Баскетболът е основният му източник на доходи. Той води здравословен и луксозен начин на живот в резултат на професията си.

Любопитни факти

  • Джеймс Едуард Хардън младши е син на баскетболиста Джеймс Хардън старши.
  • Той предпочита да живее много личен живот.
  • Няма налична информация за неговата статистика за 2022 г.
  • Той не използва акаунтите си в Instagram.

Популярни Публикации