James Cusati-Moyer- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Джеймс Кузати-Мойер е известен американски актьор, модел, телевизионна личност, Instagram звезда, театрален артист и предприемач от Нортхемптън, Пенсилвания. Джеймс е добре известен в нацията със своите актьорски способности.

Бързи факти

Пълно истинско име Джеймс Кузати-Мойер.
Възраст (към 2021 г.) на 32 години.
Професия Актьор, телевизионна личност, модел, театрален артист и предприемач.
Дата на раждане 1 май 1989 г. (понеделник).
Място на раждане Нортхемптън, Пенсилвания, Съединени американски щати.
Сегашен адрес Калфорния, САЩ.
образование Завършвам.
Алма матер Реномиран университет.
Нетна стойност -3 милиона USD (приблизително).
Националност Американски.
Етническа принадлежност Смесени.
Религия Кристиян.
Зодия Телец.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг

Възраст и ранен живот на Джеймс Кусати-Мойер

Джеймс Кузати-Мойер е роден в понеделник, 1 май , 1989 г. в Нортхемптън, Пенсилвания, САЩ. Той е роден от родителите си. Той е на 32 години (към 2021 г.). Всяка година на 1 май той празнува рожден ден. Той винаги се е интересувал от моделиране и представления от младостта си. Ходи и на училище по актьорско майсторство в родния си град, за да научи повече за занаята. Освен това Джеймс получава бакалавърската си степен от реномирана институция. Започва да работи като актьор след завършване на висшето си образование.

Височина и тегло на Джеймс Кусати-Мойер

Джеймс Кузати-Мойер е висок 5 фута 8 инча . Тежи около 55 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Джеймс Кузати-Мойер

Нетна стойност на Джеймс Кусати-Мойер

Колко е нетната стойност на Джеймс Кузати-Мойер? Джеймс Кусати-Мойер, известен изпълнител, изкарва прехраната си с актьорската си професия. Освен това Джеймс получава пари чрез кариерата си на модел. В момента Кузати-Мойер се наслаждава на луксозен начин на живот в Калифорния. Нетната му стойност се оценява на между - милиона USD (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

Джеймс започва своята актьорска кариера като сценичен изпълнител. Участва и в редица театрални постановки, включително „Игра на роби“, „Ромео и Джулиета“, „Огън и въздух“ и други. След това избира да работи в телевизионния сектор. Заради актьорските си способности той е избран за ролята на Dude at the News Office в първия си телевизионен сериал Blue Bloods. По-късно в кариерата си Джеймс участва в редица филми и телевизионни епизоди, включително Unbreakable Kimmy Schmidt, Time After Time, The Path, Prodigal Son, False Positive и други. Cusati-Moyer стана известна, след като изобрази Вал в телевизионния мини-сериал Inventing Anna. Той участва в този сериал заедно с Анна Хлумски, Джулия Гарнър, Ариан Моайед, Андерс Холм, Саамер Усмани и други. Според страницата му в IMDb, Джеймс сега работи върху предстоящия си филм, Черният Адам.

Джеймс Кусати-Мойър Приятелка и срещи

С кого се среща Джеймс Кузати-Мойер? Джеймс Кузати-Мойер е аут, хомосексуален мъж. Той публикува и много снимки от моделска фотосесия с хомосексуален модел. Няма точна информация за текущото състояние на запознанства на Мойър. Може би е необвързан. В момента той преследва кариера в развлекателната индустрия. Ще се постараем да намерим информацията за неговия партньор и ще предоставим актуална информация на нашия уебсайт възможно най-скоро. Освен това Джеймс си сътрудничи с редица известни личности и модели.

Популярни Публикации