Jameela Jamil- възраст, биография, Wiki, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Джамила Джамил е известна британска актриса, модел, журналист и активист. От 2009 г. до 2012 г. тя стана известна като разказвач в програма за поп култура. Тя беше първата единствена водеща жена в класацията на BBC Radio 1. Тя е добре известна с ролята на Тахани Ал-Джамил във фантастичния комедиен сериал на NBC The Good Place. Нещо повече, тя е известна и с това, че е домакин на късното вечерно шоу на TBS The Misery Index и е съдия в популярното шоу за таланти на знаменитости Legendary. Включете се, за да научите повече за Wiki на Jameela Jamil, биография, възраст, височина, тегло, гадже, измервания на тялото, нетно състояние, семейство, кариера и няколко други подробности.

Бързи факти

Истинско име Джамила Алия Джамил
Псевдоним Джамила Джамил
Известен като актриса, радиоводеща, модел,
Писател и активист
Възраст 36-годишен
рожден ден 25 февруари 1986 г
Родно място Англия
Знак за раждане Риби
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия мюсюлманин
Височина прибл. 5 фута 8 инча (1,78 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото прибл. 34-26-39 инча
Размер на чашката на сутиена 33 С
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка 5 (САЩ)
гадже Джеймс Блейк
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност прибл. 0 000 (USD)
Марки N/A
Хоби N/A

Джамила Джамил Биография, възраст, семейство, образование

Коя е Джамила Джамил? Нейният рожден ден е 25 февруари 1986 г. Тя е на 36 години. Тя е от смесена раса и британска националност. Нейната зодия е Лъв. Тя е родена в английския град Лондон. Името на баща й е Али Джамил, а майка й е Ширин Джамил от Пакистан. Тя все още има братя. По отношение на квалификацията има добро образование.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Джамила Джамил? Тя е висока 5 фута 8 инча или 1,78 метра или 178 сантиметра. Тя тежи приблизително 55 кг (121 фунта). Освен това тя има зашеметяващи черни очи и устни. Размерите на тялото й са 34-26-39 сантиметра. Тя има размер на чашката на сутиена 33 C.  Джамила Джамил

Джамила Джамил позира за снимка Източник: Instagram

Джамила Джамил Нетна стойност 2022 г

Каква е нетната стойност на Джамила Джамил? Основният й източник на приходи е актьорството. Тя също е била на кориците на списанията Vogue и InStyle. На Джамила Джамил нетната стойност се очаква да бъде повече от 0 000 k от октомври 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Джамила Джамил бе избрана за една от петнадесетте жени, които ще позират на корицата на изданието Forces for Change на британския Vogue през септември 2019 г. Тя често е пренебрежително към очакванията на индустрията за дизайн и моделиране. В интервю за NPR, Джамил твърди, че е била наета като инструктор, когато продуцент се обърнал към нея в бар и я поканил на прослушване като водеща.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Джамила Джамил? От 2015 г. тя има връзка с музиканта Джеймс Блейк. Освен това скорошният й опит в запознанствата не е публично известен.

Факти

  • Джамила Джамил е работила за Premier Model Management Limited като фотограф, дизайнерски директор и агент на модела.
  • Тя също потвърди, че е страдала от анорексия нервоза като дете.
  • Тя също е родена с целиакия, когато е била на 12 години.
  • Джамил често критикува рекламните бизнес стандарти в социалните медии и клейми някои актриси като двойни агенти на патриархата.
  • Тя беше изтрила целия си архив на съобщения в Twitter, за да определи дали нейните туитове се премахват.
  • На 3 май 2020 г. Джамил спечели трофея Phenom на 12-ите годишни награди Shorty.

Популярни Публикации