Jalen Catalon - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Националната футболна лига Джален Каталон е изгряваща звезда в безопасност. Неговият настоящ университетски отбор, Arkansas Razorbacks, е мястото, където играе Jalen Catalon. Каталон е в безопасност за своите колегиални детайли и спечели отличията на Първия отбор на All-Sec по време на мандата си там. Той беше член на футболния отбор на Mansfield Legacy High School и се ангажира да играе за университета в Арканзас.

Бързи факти

Пълно име: Джален Каталон
Дата на раждане: 15 март 2001 г
Възраст: 20 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: Колежански футболист
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Нетна стойност По-малко от 000
Родно място Мансфийлд, Тексас
Националност американски
Етническа принадлежност Афроамериканец
образование Mansfield Legacy; (Мансфийлд, Тексас)
баща Шърман Каталон
Майка Филис Каталон
Братя и сестри един

Джален Каталон Биография

Джален Каталон е роден на 15 март 2001 г. в Мансфийлд, Тексас, като Джален Каталон Рамирез. Шърман Каталон и Филис Каталон бяха негови родители, когато се роди. Той израства в задния двор на къщата им, гледайки брат си Кендъл Каталон, уайдж ресивър в Арканзас Разорбекс. Той е на двадесет и няколко.

 Възрастта на Джален Каталон

Джален КаталонВисочина и тегло

на Джален Каталон височина, тегло и други телесни показатели все още не са споменати.

кариера

Каталон е бил играч на баскетбол, бейзбол и футбол в Mansfield Legacy High School, където двамата братя са израснали. Той имаше 183 борби и девет прихващания като второкурсник. Каталон беше избран за универсален дефанзивен играч на годината от Dallas Morning News по време на младшата си година. В крайна сметка той решава да посети университета в Арканзас, въпреки че е оценен като перспектива с 4 звезди.

Jalen Catalon Нетна стойност

Нетното състояние на Джален Каталон се оценява на по-малко от 50 000 долара . Той не може да прави пари, като играе колежански футбол, защото все още учи. Студентските спортисти в Съединените щати не получават компенсации според правилата на NCAA.

Той обаче има широк кръг от спонсори и асоциации. Ново правило, прието от NCAA, позволява на студентите спортисти да бъдат компенсирани по начини, различни от редовното им заплащане.

 Джален Каталон нетна стойност

Джален Каталон

Jalen Catalon приятелка, запознанства

Той е близък приятел, който никога не е говорил открито за статуса си на срещи. В обществото той рядко се вижда с момиче. Освен това той не публикува нищо за личния си живот в социалните медии. Той е начинаеща 20-годишна знаменитост, която е изцяло фокусирана върху кариерата си. В резултат на това вероятно той не придава голяма стойност на жените.

Популярни Публикации