Jakipz Andrich- Нетна стойност, Биография, Възраст, Националност, Приятелка, Височина, Кариера

Джейк Андрич е популярен канадски актьор, фитнес модел, инвеститор, TikTok звезда, YouTuber, медийно лице и звезда в социалните медии. Той стана известен в страната в резултат на изричните видеоклипове и изображения, които публикува в акаунтите си в социалните медии.

Той е създал отделен акаунт, където публикува съдържание, което е 18+. Каналът му в YouTube има милиони абонати. Освен това той е създал канал в YouTube. Той споделя предимно ежедневните си видеоблогове и рутинния си живот.

Андрич стартира своя акаунт в TikTok през 2020 г. и оттогава се превърна в една от най-известните личности в Канада. Преди да стане известен, той е работил на различни работни места в Канада. Нека да разгледаме живота, възрастта, биографията и кариерата на Джейк Андрич.Бързи факти

Пълно истинско име Джейк Андрич.
Известно име Якипз Андрич.
Дата на раждане 7 ноември 1996 г.
Възраст (към 2020 г.) на 24 години.
Място на раждане Алберта, Канада.
Сегашен адрес Едмънтън, Албърта, Канада.
Професия Звезда на Tik Tok, YouTuber, модел и личност в социалните медии.
Нетна стойност USD 4-5 милиона (приблизително).
Националност канадски.
Религия християнството.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″
Тегло (прибл.) В килограми: 67-72 кг
Етническа принадлежност Смесени.
Зодия Скорпион.
образование Завършил гимназия.
Училище/Колеж Частно училище в Алберта.
Цвят на очите Тъмно кафяво.
Цвят на косата Черно.

Якипз Андрич Възраст и ранен живот

Якипз Андрич е роден в Алберта, Канада, на 7 ноември 1996 г. От неговия акаунт в Instagram научихме, че в момента живее в Едмънтън, Албърта, Канада. Той е известен като Jakipz.

Jakipz получава основното и средното си образование в частно училище в Алберта. Той не разкри много за най-високата си квалификация в публичната сфера. Той има силен интерес към моделирането и модата и желае да се занимава с това през ученическите си години.

Джейк Андрич не е казал нищо за баща си или майка си. Според източници той идва от добре установено канадско семейство. Той обожава родителите си, но никога не е публикувал тяхна снимка в акаунтите си в социалните медии.

Андрич има по-голяма сестра, която е с година и половина по-голяма от него. Той е християнин, който произхожда от смесен етнически произход.

  Якипз Андрич

Якипз Андрич (Източник: Instagram)

Jakipz Andrich Приятелка и запознанства

С кого се среща Якипз Андрич? Джейк е млад и привлекателен модел. Неговите фенове са нетърпеливи да научат за текущото му състояние на връзката и приятелката му. Е, той е малко резервиран относно личния си живот и не е разкрил нищо за любовника си.

Според проучването настоящата връзка на Джейк е необвързана и той е изцяло фокусиран върху възходящата си кариера. По същия начин нямаме информация за предишните му афери.

кариера

Джейк започва работа като търговец след като завършва обучението си. Работил е и като дърводелец, водопроводчик и оператор на тежко оборудване. Той е техник на тежко оборудване, според докладите.

Андрич стартира своя едноименен акаунт в TikTok в началото на 2020 г. Към юни 2021 г. той имаше приблизително 1,8 милиона фенове и 23,8 милиона харесвания в своя акаунт в Instagram. В акаунта си в TikTok той качва най-вече видеоклипове на своето обличане, стил на моделиране, синхронизиране на устни, кратки видеоклипове и т.н.

Джейк също е създал акаунт в уебсайта „OnlyFans“, който е услуга за абонамент за съдържание. Потребителите плащат на създателите на съдържание на този уебсайт за всяка публикация. Под потребителското име „Jakipz“ Андрич има над милион последователи в Instagram. Той редовно качва изрично съдържание и съдържание с голота.

В интервю той каза, че хората се радват да гледат снимки на краката му, така че той се грижи добре за тях. Той посещава СПА центъра редовно за „педикюр“. Той поддържа краката си хидратирани. Той продължи да казва, че първоначално е бил нервен да прави видеоклипове, но скоро се е успокоил. Благодарение на уебсайта „OnlyFans“ Джак може да напусне 16-часовата си работа.

На 14 януари 2019 г. Джак качи видеоклип в YouTube под потребителското име „Jakipz“. В своя канал той има приблизително 173 хиляди абонати и 8 милиона гледания. Той публикува разнообразно съдържание като своята рутина във фитнеса, ежедневно водене на влогове и т.н. Първият му видеоклип, озаглавен „Channel Intro / Instagram Disabled“, е получил 1,2 милиона гледания към юни 2021 г.

Jakipz Andrich Нетна стойност 2022

Колко богат е Якипз Андрич? Джейк Андрич изкарва добре от своя онлайн бизнес. Твърдеше, че никога не пилее пари за храна или дрехи. Джейк влага всичките си пари в недвижими имоти, имоти и акции. Той прави милиони долари годишно от своите уебсайтове TikTok и OnlyFans. Нетното състояние на Jakipz Andrich се оценява на между 4-5 милиона USD към 2022 г.

Факти

  • Джейк ходи на фитнес шест дни в седмицата и се фокусира върху упражненията за крака и горната част на тялото.
  • Според източници той е закупил първия си дом, преди да се присъедини към уебсайта „OnlyFans“.
  • Известният модел предпочита да яде здравословни храни, за да поддържа тялото си във форма.

Популярни Публикации