Jailyne Ojeda обсъжда противоречията около нейните пластични операции

Джейлин Охеда Добре тонизираното, сладострастно тяло предизвика както комплименти, така и остри и нелюбезни критики. Докато по-голямата част от феновете са влюбени във видеоклиповете за тренировки на сензацията в социалните медии и закачливите снимки на модели, някои правят унизителни забележки относно предполагаемите импланти в дупето на младия модел.

Въпреки че известната тиктокърка остана откровена за неуспешната си операция на носа, тя категорично отрече да е правила пластични операции по тялото. Охеда е издържал гнева на недоброжелателите, както и болезнените последици от операция на лицето през годините, всичко това ще обсъдим в тази статия.

Бързи факти

Пълно име Джейлин Охеда Очоа
Дата на раждане 9 януари 1998 г
Възраст 22-годишен
Височина/колко висок?
Висок 5 фута 5 инча или 1,65 м или 165 см
Професия Американски фитнес гуру, модел и Instagram звезда
Бащино име N/A
Име на майката Сладка
Полова идентичност Женски пол
Е женен? не
Гей ли е?
не
Нетна стойност прибл. милиона (USD)

Jailyne Seed Networth

Нетното състояние на Jailyne Ojeda е около 3 милиона долара към октомври 2022 г.Пластичната хирургия предизвиква негативна реакция за Jailyne Ojeda

Не може да се отрече, че мексиканската красавица има едно от най-желаните извити тела на планетата. За красиво тонизираното си тяло моделът отдава заслуги на своите латино гени, интензивен режим на тренировки, дисциплинирана диета и колан за трениране на талията. Тя редовно публикува множество видеоклипове за тренировки и диети в профила си в Instagram, който има милиони последователи. Нейната биография в TikTok заяви, че не съм направена от пластмаса; Просто имам добри гени. Няма да има тормоз. Публиката пък отказва да повярва на младия модел.

Няколко теми в Reddit развенчават твърденията на звездата в социалните медии, че тренира и се храни здравословно. Някои коментатори дори я нарекоха безсрамна лъжкиня. Потребителите критикуваха физиката на Охеда дори в Instagram. Сравнение преди и след латиноамериканския модел беше споделено на страницата False Beauty в Instagram, която твърди, че дестилира всички представи за фалшиви или променени тела. Той нарече нейните рутинни тренировки и хранителни твърдения като измама.

Джейлин Охеда

В защита на себе си, самоопределящата се филантропка и предприемачка сподели публикация в Instagram, описваща нейната трансформация от тийнейджърка в възрастен, подчертавайки, че винаги е изглеждала зряла в сравнение с други момичета на нейната възраст, особено след като започна менструация на възраст десет. Не само това, но тя също така твърди, че хората са фотошопирали нейните снимки, за да разпространяват негативизъм.

Тя потвърди, че снимките преди и след пластичните операции са фалшиви. Докато справянето с всички критики първоначално беше трудно за модата, сега тя твърди, че е издържала на всичко.

Jailyne Ojeda имаше мисли за самоубийство след неуспешна операция на лицето

Джейлин Охеда пациент ли е на пластична хирургия? Да, случи се веднъж. Въпреки това тя все още съжалява, че е направила процедурата. Тя твърди, че 2017 г. е била най-лошата година в живота й в един от видеоклиповете си в YouTube. Тогава моделът на Insta се изправи пред тежестта на неуспешна операция на носа, което я направи депресирана.

В 40-минутно видео инфлуенсърката се обърна към проблема, описвайки как често е плакала след неуспешната операция. Въпреки че тя продължи да публикува в акаунта си в Instagram след операцията, това беше само за да изглежда щастливо за легионите си последователи, според Охеда. Спомняйки си предишния си опит, иконата на красотата реши да си направи операция на носа в Украйна, докато беше повлияна от други момичета. Лекарят не й е начислил никакви такси за операцията й, което беше сенчестата част. Вместо това тя поиска вик в социалните медии, за да популяризира събитието.

Дивата разкри, че хирургът и неговият асистент са искали да извършат операцията без подходящи физически консултации, веднага щом тя извика. Освен това те продължиха да я приспиват, докато операцията приключи. Първото нещо, което видяла, когато се събудила след операцията, било момиче на леглото до нея, цялото в кръв по чаршафите. Най-лошото беше, че не можеше да каже дали момичето е живо или мъртво.

Jailyne Ojeda подозираше, че е била нападната

Не можеше да говори, след като усети голяма издутина на бузите си. Пияният лекар извади бучката и я приспа отново. Тя се събуди с две дупки на крака, оставяйки белег. YouTubeber каза, че не е сигурна дали лекарят я е малтретирал и го е проверил у дома. Не е така, за щастие.

Хирургът забрани Ojeda и публикува снимка на нараненото й лице без нейно разрешение. Украинският лекар съсипа външния й вид и се закани да споделя снимки и видеа от операции, докато тя не му благодари. Тя отстояваше себе си и отказа да бъде сплашена. Тя го нарече чудовище.

Процедурата беше катастрофа; Охеда не можеше да диша след това. Тя се бори с инфекции, хематоми и абсцеси в продължение на шест месеца. Божията благодат и подкрепата на нейното семейство (особено на брат й) й помогнаха да се пребори с тъгата, но тя не можа да се усмихне, след като лекарят преряза нерва на горната й устна. Публикацията в Instagram показва, че тя все още има парализа на лицето.

В същото видео тя каза, че хората я бъркат с пластмаса заради нейната операция. Ашкан Гавами й помогна да промени формата на носа си. Инфлуенсърката в Instagram твърди, че нейната физика е изцяло естествена и наследствена, така че лекарят не я пипа повече. Д-р Гавами похвали младата жена за споделянето в Instagram.

Загубата на усмивката й беше най-лошото преживяване на модела. Детето, което винаги е било весело и е обожавало да се смее, се помъчи да се ухили отново. Моделът в социалните медии публикува предишни снимки (преди операция) и изрази съжаление, че е променила лицето си, копнеейки за естествените си черти.

Популярни Публикации