Jaden Jaymo Rice - Всичко за брата на мажоретката Angel Rice

братята и сестрите, Джейдън Джеймо Райс и Ейнджъл Райс, се появяват в сезон 2 на Cheer като чашите на TCVV. Проучете записа на брата в Wikipedia в тази статия. Джейдън Джеймо Райс е най-скорошното попълнение в актьорския състав на Netflix's Cheer. Джейдън е член на съперничещия отбор на Trinity Valley Community College (TVCC) и е готов да се изправи срещу миналогодишния шампион Navarro College. Той е барабанист и се върти в TVCC заедно със сестра си, Ейнджъл Райс.

Първият сезон на Cheer се фокусира върху отбора на мажоретките на Navarros, разказвайки истории за техните съперничества, наранявания и лични борби, за да се класират за колегиалния национален шампионат на National Dance Alliance в Daytona Beach, Флорида. Въпреки това, вторият сезон поставя по-голям акцент върху мажоретния състав на TVCC, отколкото предишния сезон, добавяйки допълнителна драма към документалните филми.

  Джейдън Джеймо Райс

Джейдън Джаймо Райс позира за снимкаКой е Джейдън Джаймо Райс, все пак?

Джейдън Джеймо Райс е тумблер за мажоретния състав на Trinity Valley Community College. Джейдън беше изключително щастлив да обяви появата си в последния сезон на документалните филми. Той обяви новината в Instagram, като написа, # CheerSeason2 премиери на 12 януари в @netflix. Радвам се, че светът ще се запознае с @trinityvalleycheer. Jaymo ще бъде видян да се търкаля за отбора на мажоретките на TVCC заедно със сестра си Angel Rice. По същия начин, той ще се появи заедно с Джерън Хейзълууд, второкурсник на чаши и летци.

За да научите повече за Райс, последвайте го в Instagram на @jaymogoogeypfk, където в момента има над 13,5 хиляди последователи и 265 публикации.

Джейдън Джаймо Райс не е включен в Wikipedia - Ето биографията на Ейнджъл Райс, братко.

Jaden Jaymo Rice все още няма официален запис в Wikipedia. Въпреки това, с пускането на втори сезон от документалните сериали на Netflix Cheer, биографията на Джейдън стана широко достъпна. Джейдън е брат на Ейнджъл Райс, който също е тумблер на TVCC във втори сезон. Ейнджъл е четирикратна шампионка по мажоретки и член на националния отбор по гимнастика на САЩ. Тя държи световния рекорд на Гинес за двойни усуквания, изпълнени за по-малко от минута. Джаймо е израснал в Атланта с двамата си братя и сестри.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джейдън Райс (@jaymogoodeypfk)

Наздраве: На колко години е Джейдън Джаймо Райс?

За съжаление текущата възраст на Джейдън Джаймо Райс не е известна. Възрастта на членовете на Cheer не е публично оповестена в интернет. Сестрата на Джейдън Райс, Ейнджъл Райс, в момента е на 23 години, тъй като е родена на 12 април 1998 г. Като се има предвид, че двойката брат и сестра нямат значителна възрастова разлика, Джаймо може да е между 20 и 25 години. Чашата в TVCC стои на височина 5 фута 9 инча.

Популярни Публикации