Jade Picon- Нетна стойност, биография, възраст, гадже, срещи, височина

Джейд Пикън е популярен Instagram модел и онлайн медийна личност. Бразилският модел има 12,8 милиона последователи в Instagram и е известен със зашеметяващите си костюми и поразителен външен вид.

Бързи факти

Пълно истинско име Джейд Пикън
Псевдоним Изход
Възраст (към 2022 г.) 19 годишен
Професия Инстаграм модел
рожден ден 24 септември 2001 г
Място на раждане Сао Пауло, Бразилия
Националност бразилски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян.
гадже N/A
Нетна стойност - милиона
Височина (прибл.) 5 фута 4 инча
Тегло (прибл.) 56 кг

Възраст и ранен живот на Jade Picon

Джейд Пикън е родена на 24 септември 2001 г , в Сао Пауло, Бразилия. Тя е от смесен произход и има бразилска националност. Тя е на 19 години към 2021 г. Джейд Пикон Фроес е по-малката сестра на Леонардо Пикон Фроес, бразилска интернет знаменитост. Тя е родена в бразилския щат Со Пауло. Джейд беше само на около седем или осем години, когато по-големият й брат Леонардо стана добре известен в Интернет. Говорейки за нейните образователни подробности, тя е учила в местна гимназия. По същия начин подробностите за нейното висше образование все още не са разкрити.

Височина и тегло на Jade Picon

Jade Picon е висока приблизително 5 фута 4 инча и тежи около 56 кг (116 фунта). Прекрасната дама има набор от красиви кафяви очи на омагьосващото си лице и черна коса. Джейд Пикън

Джейд Пикън

Нетната стойност на Джейд Пикън

Колко е нетната стойност на Jade Picon? Джейд Пикън нетна стойност се смята, че е между 1 милион долара – 5 милиона долара . Отличната й професия на Instagram модел очевидно е основният й източник на пари.

кариера

Тя започва кариерата си като модел. Тя е добре познат влиятел в социалните медии в Бразилия. Профилът й в Instagram има милиони последователи. Тя се появява във филма Meu Pe De Laranja Lima през 2011 г. Тя е добре позната в няколко социални медии, включително Instagram. Джейд има огромна база от фенове и милиони последователи. Тя сподели своите зашеметяващи снимки и видеоклипове в Instagram и Tik-Tok. Освен това тя е олицетворение на звезда в социалните медии. Тя е добре известна със своята очарователна усмивка, зашеметяващ външен вид, безупречен стил и завладяваща личност.

Jade Picon Гадже и срещи

С кого се среща Джейд Пикън? По отношение на сегашното й състояние на връзката и срещите, Джейд се казва, че е в романтична връзка с бразилския играч Неймар до Силва Сантос Жуниор. Неймар е футболист от световна класа, който се издигна до известност през последните години.

Популярни Публикации