Jacob deGrom- Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруга, височина, нетна стойност, кариера

Джейкъб де Гром е професионален бейзболен питчър и спортист от Съединените щати. Джейкъб де Гром е бейзболен питчър от Мейджър Лийг за Ню Йорк Метс (MLB).

Бързи факти

Пълно име: Джейкъб де Гром
Дата на раждане: 19 юни 1988 г
Възраст: 33 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Мъжки
Професия: професионален бейзболен питчър
Държава: елен
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 8 ноември 2014 г
Съпруга Стейси Харис
Нетна стойност 25 милиона долара
Цвят на очите син
Цвят на косата светлокафяво
Размер на тяло 43-34-15 инча
Родно място ДеЛанд, Флорида
Националност американски
образование Университет Стетсън
баща Тони
Майка Тами
Братя и сестри две (сестри: Сара и Джесика)
деца две (син: Джаксън Антъни и дъщеря: Анистън Грейс)

Биография на Джейкъб де Гром

Джейкъб де Гром е роден на 19 юни 1988 г., в момента е на 33 години и е роден под знака на Близнаци. Джейкъб Антъни де Гром е пълното му име. Той е родом от ДеЛанд, Флорида, Съединените щати. Християнската академия на Голгота беше мястото, където той отиде на училище. Той беше член на отборите по бейзбол и баскетбол в училището.

Тони, служител на AT&T, и Тами, представител за обслужване на клиенти за програма за награди с кредитни карти, са негови родители. По същия начин той има две сестри, Сара и Джесика.Джейкъб де Гром Образование

Джейкъб де Гром посещава университета Stetson и е член на Stetson Hatters.

Джейкъб де Гром Височина, Тегло

Джейкъб де Гром е висок 6 фута 4 инча или 1,93 метра. По същия начин той тежи около 82 килограма (181 паунда). Очите на Джейкъб са сини, а косата му е светлокафява. Освен това измерванията му гърди-талия-бицепс са 43-34-15 инча. Той също така има номер на обувката 10 в Съединените щати.

  Джейкъб де Гром

Джейкъб де Гром (Източник: Twitter)

кариера

Джейкъб де Гром започва бейзболната си кариера като кратък играч, преди да премине към стомна по време на младшата си година в Stetson. Освен това той беше избран от Метс в деветия кръг на драфта за MLB за 2010 г. и направи своя дебют в MLB на 15 май 2014 г. Два пъти през тази година беше обявен за новобранец на месеца в Националната лига (NL), както и за NL Новобранец на годината.

По същия начин този играч беше обявен за MLB All-Star през 2015, 2018, 2019 и 2021 г. През 2018 г. той ръководи Националната лига в ERA и спечели наградата Cy Young. По същия начин Джейкъб поведе Националната лига по удари през 2019 г. и спечели наградата Cy Young за втора поредна година.

Този играч също поведе Националната лига по удари през 2020 г. DeGrom е широко смятан за най-добрия питчър в бейзбола в момента. Освен това, deGrom беше обявен за най-добрия професионален спортист в Ню Йорк през 2010 г. от New York Post през 2019 г.

Като цяло, този играч несъмнено е оставил своя отпечатък като изключителен бейзболен играч в историята на MLB. Въпреки че беше възпрепятстван от контузии на няколко пъти, Джейкъб е един от най-добрите питчъри, които имаме в момента. Той започна да пуска косата си в Stetson. Дебютът на Jacob’s Mets предизвика популярния хаштаг #hairwego в Twitter.

Освен това, по време на сезон 2016, косата му вдъхнови промоционалното раздаване на шапка за коса Jacob deGrom в Citi Field. По същия начин, след като научи, че неназован нападател на MLB каза, че косата му затруднява изваждането на топката от ръката му, Джейкъб заяви през 2016 г., че никога няма да подстриже косата си.

Въпреки това, по време на извънсезона 2017-18, този играч подряза косата си, твърдейки, че това ще помогне на бързата му топка. Освен това му беше писнало да има дълга коса. Трябва да се отбележи, че Джейкъб спечели два пъти наградата Cy Young от Националната лига, откакто се подстрига.

Джейкъб де Гром Съпруга, брак

Джейкъб де Гром се ожени за Стейси Харис на 8 ноември 2014 г. Той срещна Стейси за първи път на събитие за езда на бикове и нещо в нея предизвика интереса му. Така двамата продължиха да се виждат, докато той не я покани да се омъжи за него на Коледа през 2013 г.

Те са жители на ДеЛанд, Флорида. Те имат Morkie и посрещнаха първото си дете, Джаксън Антъни, на 11 април 2016 г. По-късно те посрещнаха дъщеря си, Анистън Грейс, на 21 февруари 2018 г.

Нетната стойност на Джейкъб де Гром

Този играч със сигурност изкарва добре от професията си. Въпреки това към 2022 г. нетната му стойност е 25 милиона долара.

Популярни Публикации