Jackson Mawhinney - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Джаксън Мауини е добре позната телевизионна личност, медийно лице, модел, инфлуенсър, противоречива личност и звезда в социалните медии от Лондон, Англия, Обединеното кралство. Той стана известен през януари 2022 г., след като се появи в сезон 3 на популярния сериал на Netflix „Too Hot To Handle“.

Бързи факти

Пълно истинско име Матю Мауини.
Известно име Джаксън Мауини.
Дата на раждане 1993 г.
Възраст (към 2022 г.) 29 години.
Място на раждане Лондон, Англия, Обединеното кралство.
Нетна стойност USD 1-2 милиона (приблизително).
образование Завършвам.
Професия Модел, телевизионна личност и звезда в социалните медии.
Училище/Колеж Местно училище в Лондон.
Етническа принадлежност Смесени.
Религия християнството.
Националност британски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6′ 2″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 67 кг .

Джаксън Мауини Възраст и ранен живот

Джаксън Мауини е роден през 1993 г. в Лондон, Англия, Великобритания . Той е на 29 години (към 2022 г.). Той също прекарва част от детството си на Карибите. Според докладите истинското му име е Матю Мауини. Получава основното си образование в известна институция. По-късно е приет в реномирана гимназия и завършва. Според онлайн източници той е завършил престижна институция с бакалавърска степен. В момента самоличността на неговите учебни заведения остава неизвестна.

Височина и тегло на Джаксън Мауини

Джаксън Мауини е висок 6 фута 2 инча . Тежи приблизително 67 кг. Той има прекрасни топли лешникови очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Джаксън Мауини

Джаксън Мауини

Джаксън Моухини Нет Уърт

Колко е нетната стойност на Джаксън Мауини? Той би спечелил много пари чрез маркетинг, моделиране, социални медии, телевизионни програми и реклами на марки. Към октомври 2022 г. нетната му стойност се оценява на между 1-2 милиона USD (приблизително).

кариера

Mawhinney имаше опит да работи в много частни фирми след завършване на образованието си. По-късно той решава да продължи кариерата на модел. След няколко интервюта и откази той получава възможността да бъде модел за някои известни компании. Според съобщенията Джаксън Мауини е работил за марките Hugo Boss и Mulberry.

Кариерата на Джексън като модел тръгна нагоре, когато му беше даден шанс да участва в програмата „Too Hot to Handle“. Той участва в третия сезон сред останалите си претенденти. Позволете ми да ви информирам, че снимките на програмата приключиха през 2021 г., но беше пусната в Netflix на 19 януари 2022 г. Джаксън Мауини се присъедини към програмата в шестия епизод и продължи до края, според източници. За съжаление той не успя да завземе трона. Говори се, че Бо Реймънд и Хари Джонсън са шампионите за сезон 03 на „Твърде горещо за справяне“.

Приятелка на Джаксън Мауини и срещи

Джаксън Мауини е добре образован и привлекателен човек. Твърди се, че е имал връзка с Тина Стинес. Между 2018 и 2019 г. двамата си размениха няколко снимки. Позволете ми да ви разкажа за Тина Стинес, добре познат състезател на „Островът на любовта“. Двойката също е била забелязана заедно няколко пъти и са пътували до различни места, за да се насладят на почивката си. След това двамата се разделиха, но причината за раздялата им все още не е установена. Нека ви кажа, че Джаксън и Изи Феърторн започнаха романтика за играта в програмата „Too Hot to Handle“. Според слуховете те вече не са заедно и се разделят малко след концерта. В резултат на това настоящият статус на връзката на Джаксън е необвързан и той също е фокусиран върху кариерата си.

Популярни Публикации