J4kst3r- Нетна стойност, биография, възраст, приятелка, националност, височина, кариера

J4kst3r е популярен създател на видеоклипове със синхронизиране на устните сред тийнейджърите. J4kst3r е популярен създател на TikTok с над 1,3 милиона последователи в приложението. Научете повече за J4kst3r Нетна стойност, Биография, Възраст, Приятелка, Националност, Височина, Кариера

Бързи факти

Пълно име: Джейкъб
Дата на раждане: 01 март 2004 г
Възраст: 18 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 1
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: Тикток звезда
Държава: Съединени щати
Семейно положение: единичен
Разделям Ерика Матингли
Нетна стойност 0k- милион
Цвят на очите зелено
Цвят на косата кафяво
Националност американски
Twitter Джейкъб Туитър
Instagram Джейкъб Instagram

J4kst3r Възраст и ранен живот

Кой е J4kst3r? J4kst3r ще бъде 18 години през 2022 г . Той е роден в САЩ на 1 април 2004 г. под знака на Овен. Джейкъб е неговото име. Освен това той не е разкрил самоличността на своите родители или братя и сестри.

По същия начин той е от американска националност, но не е посочил етническия си произход. По отношение на образованието си той може да е завършил образованието си и да е бил ученик в гимназията. Самият той обаче не е разкрил никакви образователни документи.J4kst3r Височина и тегло

Колко висок е J4kst3r? J4kst3r, 16, е красив и привлекателен млад мъж. Той има добра височина и стегната физика, висок 5 фута 6 инча. Теглото му е приблизително 62 кг. По същия начин той има чифт привлекателни зелени очи и кафява коса.

  J4kst3r

J4kst3r (Източник: Pinterest)

J4kst3r Професионален живот

Що се отнася до професионалния живот на J4kst3r, той се появи за първи път в социалните медии в началото на 2015 г. През юли 2015 г. той стартира своя акаунт в Twitter. Той продължава да туитва случайни неща редовно и е натрупал значителна база от фенове в Twitter.

По подобен начин той публикува творческо съдържание с невероятната си синхронизация на устните, което привлече голям брой последователи на фенове. Последният му видеоклип е публикуван на 25 декември 2017 г. Той синхронизира песента Sunrise Music и я надписва, Вдъхновен от @sunrisemusic. Първоначално той получи много харесвания и последователи на фенове. На 29 декември 2017 г. H публикува второто си видео към музиката Collinpatt – c част. Оттогава той е много активен в Tiktok.

Той обаче все още не е коронован като забавник. През 2018 г. той пусна видеоклип към Rich and Blind на Juice WRLD. Той остави траен отпечатък върху това поколение чрез видеоклипове в Tiktok. Всеки от неговите видеоклипове съдържа уникална комбинация от креативност и комедийно въздействие.

Той също така стартира акаунт в Instagram на 1 юли 2015 г., където публикува за ежедневието си. По същия начин той отпразнува своите 100 000 последователи на фенове в Instagram със снимка. На 14 януари 2019 г. той пусна и своя дългоочакван мърч и изрази своя дълбок емоционален надпис. Той продължава да публикува своите атрактивни и очарователни селфита и други снимки на него. В момента той има над 288 хиляди последователи и расте.

J4kst3r Нетна стойност

Колко струва нетната стойност на J4kst3r? Що се отнася до печалбите на J4kst3ra, той е изгряваща звезда в социалните медии, който е натрупал значително състояние чрез работата си. Той обаче не е разкрил нетната си стойност или печалби. Някои онлайн източници обаче оценяват Нетната стойност на J4kst3r ще бъде между 0 000 и милион към октомври 2022 г. По същия начин той води здравословен и активен начин на живот.

J4kst3r Приятелка и запознанства

Коя е приятелката на J4kst3r? Що се отнася до статуса на връзката на J4kst3r, той изглежда неженен в момента. Той се наслаждава на необвързания живот и се концентрира върху кариерата си. Освен това той е по-загрижен за обучението и бъдещето си, отколкото за участието си във връзка. По отношение на предишни връзки, той започна да се среща с Ерика Матингли през 2017 г. За съжаление по-късно те се разделиха.

Освен това той е свободен от противоречия и не е бил замесен в никакви скандали, свързани с професионалния или личния му живот. Той се пази с нисък профил.

Социална медия

J4kst3r е изгряваща звезда в социалните медии, която е активна в платформи като Instagram, Tiktok и Twitter. Изглежда, че няма акаунт във Facebook. Той е известен в Instagram като @j4kst3r и има над 267 хиляди последователи на фенове.

По същия начин той има акаунт в Twitter с над 47,6 хиляди последователи. Той управлява и акаунта в Tiktok, който има 1,3 милиона последователи и 97,7 милиона харесвания. Той също така има колекция от стоки на Джейк, която включва кръгло деколте, DTG, качулки, мъжко облекло, стандартно прилягане, суичъри, тениски, унисекс и дамско облекло. Освен това той е предоставил своя имейл адрес [имейл защитен] за всякакви бизнес запитвания.

Факти

  1. Неговото щастливо число е 1.
  2. Щастливият му камък е аквамарин.
  3. Щастливият му цвят е морско зелено.

Също така, знайте за Нетна стойност на Паоло Мигел Торес Васкес, биография, възраст

Популярни Публикации