Изпълнението на STAYC Isa на Inkigayo е отменено поради контузия на глезена

STAYC, момичешка група, няма да свири на сцената на Inkigayo днес (31 юли). Isa, един от членовете, получи контузия на глезена, което я направи невъзможно да изпълнява при тези условия. Останалите петима членове ще продължат със своето събитие с автограф и запис за ISAC (Idol Star Athletics Championships). Isa, 20-годишна певица, известна с истинското си име Lee Chae-young, направи своя дебют с момичешката група през 2020 г. Тя оценява това, че е основната певица на групата Stereotype. SWITH, феновете на групата, бяха изненадани от новината и съчувстваха на вокалиста. Те изразиха притесненията си в социалните мрежи, като пожелаха на иконата бързо възстановяване.

Иса от STAYC няма да участва в предстоящи събития, според агенцията.

Isa, 20, ще отсъства от следващите промоционални събития на групата. Те включват изпълнение на Inkigayo, сесия за автографи и ISAC 2022. SWITH, които са чакали пълни групови изпълнения и дейности, ще трябва да се задоволят за момента с програмиране на OT5. HIGH UP Entertainment предупреди последователите за контузията на глезена на Isa на 31 юли. 20-годишната тренираше за изпълнение, когато нарани десния си глезен.

Добър ден, това е HIGH-UP Entertainment. Пишем ви, за да ви уведомим за нараняванията на члена на STAYC Isa и да ви държим в крак с дейностите на групата. Иса нарани десния си глезен днес, докато се подготвяше за планираните дейности и в момента се лекува. STAYC едно

Бележката също така казва, че групата няма да присъства на представлението на SBS Inkigayo. Обикновено ансамблите не извеждат ранени членове на сцената и вместо това свирят без тях. Агенцията, представляваща женската група, обаче реши да отмени сценичното представяне. Феновете може да намерят известна утеха във факта, че триото ще продължи със сесията си за подписване и снимките за ISAC 2022. Тези събития обаче няма да включват Иса.

С изключение на Isa, всички членове на STAYC все още са планирани да присъстват на днешната сесия за автографи и на утрешния насрочен запис за MBC 'Idol Star Athletics Championships.

Съобщението завършва с посочване, че агенцията ще предлага периодични здравни актуализации на Isa и бъдещи дейности в зависимост от хода на нейното възстановяване. Феновете пожелаха на Иса бързо възстановяване, след като научиха новината. Междувременно женската група се завърна наскоро с публикуването на третия си сингъл албум, We Need Love, на 19 юли. Според Hanteo Charts, албумът е продал 201 072 копия през първата си седмица, счупвайки предишните рекорди за продажби през първата седмица.

 STAYC едно

Предишният рекорд беше поставен от албума им YOUNG-LUV.COM, който продаде 153 301 копия през първата седмица. We Need Love е и първият албум на женската група, продаден в над 200 000 копия. Стабилният ръст на продажбите на записи показва нарастващата популярност на женската група Stereotype с всяка нова поява.

Популярни Публикации