Изабел Робъртс - Възраст, височина, гадже, нетно състояние, етническа принадлежност

Изабел Робъртс е американска Instagram звезда, YouTuber и гимнастичка, която е добре известна с публикуването на снимки на необичайната си физическа гъвкавост в Instagram. Изабел Робъртс също е добре известна в YouTube със своите видеоклипове за гимнастика, разопаковане и прегледи. Научете повече за нетното състояние, биографията, възрастта, гаджето, височината, националността, етническата принадлежност и кариерата на Изабел Робъртс.

Бързи факти

Истинско име Изабел Робъртс
Псевдоним Изабел
Известен като Звезда в Instagram
Възраст 11-годишен
рожден ден 21 януари 2010 г
Родно място Файетвил, Джорджия, САЩ
Зодия Телец
Етническа принадлежност Козирог
Националност американски
Религия християнството
Височина N/A
Тегло N/A
Измервания на тялото N/A
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка N/A
Гадже/Среща Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност 1 милион долара
Марки N/A
Хоби Гимнастичка, правя видеоклипове

Възраст и ранен живот на Изабел Робъртс

Изабел Робъртс е родена във Файетвил, Джорджия, Съединените щати, на 21 януари 2010 г. Тя е на 11 години към 2021 г. Няма налична информация за имената на родителите й и тя има двама братя и сестри: Маделин, която също е гимнастичка и Евелин. Нейната зодия е Водолей, но няма информация за нейната етническа принадлежност. Няма налична информация за нейното образование или училище. Въпреки това, предвид възрастта на Изабел, тя може да бъде в средно училище.

Височина и тегло на Изабел Робъртс

Колко висока е Изабел Робъртс? Няма налична информация за височината, теглото или измерванията на тялото на Изабел. Тя има стегнато тяло, руса коса и тъмнокафяви очи. Като се има предвид нейната възраст, статистиката за измерване на тялото на Робъртс ще продължи да се променя още няколко години, тъй като тя все още не е напълно узряла.Височината на Изабел Робъртс (Източник: Instagram)

Нетната стойност на Изабел Робъртс 2022 г

Колко струва нетната стойност на Изабел Робъртс? Нетното състояние на Изабел се оценява на около 1 милион долара към октомври 2022 г. Изглежда, че изкарва приличен живот. Приходите й произтичат от присъствието й в социалните медии, гимнастиката и ролята й на посланик на Eurotard Dancewear. Няма налична информация за къщата, колите или други активи на Изабела.

кариера

Започва да се занимава с гимнастика на три години и половина, което е началото на нейната кариера. Тя научи гимнастика чрез обучението по Stick It Gymnastics. Освен това тя демонстрира необичайна адаптивност, което й позволява да спечели последователи в YouTube и Instagram.

Тя също така стартира свой собствен акаунт в Instagram и започна да публикува снимки и видеоклипове на своите гимнастически умения, което й спечели голям брой последователи. По същия начин тя е добре познат YouTuber и Instagram звезда с голяма база от фенове. Нейният канал в YouTube се нарича „Изабела Робъртс“ и стартира на 4 януари 2014 г. Нейният канал в YouTube е получил 13 милиона гледания досега. Front Yard Tumbling, прослушването на Изабела за AGT!, урокът за гимнастика на Изабел за коса и Little Big Shots Audition са едни от най-известните й видеоклипове.

Тя е още млада и се развива и я чака светло бъдеще. Тя е служила като посланик на марката за Eurotar Dancewear.

Изабел Робъртс Гадже и срещи

Кой е гаджето на Изабел Робъртс? Тя е много поверителна за личния си живот и връзка. Тя не е разкрила никаква информация за гаджето и връзката си. Поради липса на прозрачност, няма информация за нейните предишни връзки, бивши и връзки. Най-вероятно е необвързана и може би в момента се фокусира върху кариерата си

Също така, знайте за Нетна стойност на Сара Елън, биография, възраст, гадже

Популярни Публикации