Иза Калзадо и Бен Уинтъл очакват първото си дете

Иза Обувки , филипинска актриса, и нейният съпруг Бен Уинтъл, и двамата на 40 години, очакват първото си дете. Актрисата публикува снимка в Instagram, на която се усмихва, гушкайки нарастващото си бебешко коремче в петък, 12 август. Снимката беше придружена от следния надпис:

Казват, че животът започва на 40. Така че имах всички тези огромни планове за моята 40-та година на Земята, която се оказа и моята 20-та година в професията. Вече бях завършил няколко от увлекателните задачи, които ми бяха възложени, а имаше още няколко в процес на работа. Бях развълнуван да започна тази нова глава в живота си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Iza Calzado Wintle (@missizacalzado)Калзадо също пише в надписа, че не възнамерява да има дете веднага бързо, но че знае, че трябва да се случи и че се е примирила с всичко, което Бог е подготвил за нея. Актрисата продължи,

Приветствам тази нова глава от моя живот с благодарно сърце, оставяйки настрана всичките си тревоги и притеснения и просто вярвайки в божественото време и мъдростта на живота.

Калзадо обсъди детето си, като добави, че знае, че то ще я тласне към по-високи висоти по начини, които тя не може да разбере. Тя завърши, като нарече бебето огромно чудо и нейната пътеводна светлина, която й дава смисъл, цел и посока в живота. Тя добави две допълнителни снимки в Instagram, една от които включваше и съпруга й Бен Уинтъл. Те са заедно от 2017 г.

 Иза Обувки

Кой е съпругът на Иза Калзадо?

Бен Уинтъл е на 40 години, въпреки факта, че рождената му дата не е сигурна. Той е отгледан в Хонконг от баща си британец и майка си филипинка. Уинтъл завършва обучението си в Обединеното кралство, преди да се върне в Хонг Конг и Китай. Той говори добре мандарин и обича да чете книги като Leaving Microsoft to Change the World на Джон Ууд и The Art of Happiness от Далай Лама.

Бен е създател и главен изпълнителен директор на Booky, приложение, което помага на потребителите да намерят ресторанти и други места, както и да резервират маси и да правят срещи. Книгата е вдъхновена от приятелството му с Иза, с която редовно се борят да намерят място за вечеря. След като се срещаха пет години, Бен Уинтъл и Иза Калзадо се сгодиха през 2017 г. Те обявиха годежа си в отделните си профили в Instagram и се ожениха на следващата година.

 Иза Обувки

Всичко за Iza Footwear

Иза Калзадо е добре известна с ролите си във филипински филми на ужасите и сега е един от най-успешните актьори във филмовата индустрия. 40-годишната е най-известна с ролята си във фантастичния драматичен телевизионен сериал Encantadia и тя беше местен талант на GMA Network в продължение на 10 години. Тя участва в редица финансово успешни филми, включително Starting Over Again, Ouija и Moments of Love. Калзадо е носител на няколко награди, включително наградите на филмовия фестивал Cinemalaya, наградите Golden Screen, наградите PMPC Star, наградите MMFF, наградите Gawad Urian и наградите FAMAS.

Популярни Публикации