Itsyeboi- Възраст, височина, нетна стойност, приятелка, кариера, националност

Itsyeboi е личност в социалните медии от Канада. Itsyeboi е популярен YouTuber и търговец, известен със своя канал „Itsyeboi“. Научете повече за нетната стойност на Itsyeboi, биографията, възрастта, националността, етническата принадлежност, приятелката, височината, кариерата

Бързи факти

Пълно име: Шон Калахан
Дата на раждане: 27 септември 1991 г
Възраст: 29 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Мъжки
Професия: Youtuber
Нетна стойност: 2 милиона долара
Държава: Канада
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Оливия
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 44-30-35
Националност канадски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
Братя и сестри Една сестра
Twitter Шон Калаган в Twitter
Youtube Шон Калахан Youtube
Instagram Шон Калаган в Instagram

Възраст и ранен живот на Itsyeboi

Itsyeboi е роден на 27 септември 1991 г. и сега е на 29. Истинското му име е Шон Калаган, а зодията му е Везни. Шон е роден в Канада и е имал канадска зодия. По същия начин неговият етнос е кавказки и той е християнин. По отношение на семейната му история няма информация за имената на родителите му в медиите. По същия начин той има по-малка сестра на име Брин Калахан. В пресата обаче няма информация за детството или образованието му.

Височина и тегло на Itsyeboi

Колко висок е Itsyeboi? Очарователният YouTuber е висок 5 фута 7 инча (67 инча) и тежи около 60 кг. По същия начин той има подходящ тип тяло, с измервания на тялото от 44-30-35 инча. Шон има светла кожа, тъмнокафява коса и светлокафяви очи, както се вижда от външния му вид. Itsyeboi

Itsyeboi с приятелката си (Източник: Pinterest)

кариера

Шон работи като личност в социалните медии и има канал в YouTube. Той е известен онлайн като „ItsYeBoi“ и има канал в YouTube със същото име. По същия начин Шон е работил като маркетинг мениджър, преди да започне кариерата си в YouTube. Освен това той се издига до позицията на бранд мениджър на „The Lionyls“. Това е канадска рок и соул музикална група. По същия начин той е съосновател на E.L.E. Фестивал. Това е музикалният фестивал в Отава.

Нетната стойност на Itsyeboi 2022

Колко е нетната стойност на Itsyeboi? Неговата професия определя нетната стойност на Шон като Youtuber и личност в социалните медии. По същия начин основният му източник на доходи е каналът му в YouTube. По същия начин той е натрупал значително състояние чрез канала си в YouTube. Към 2022 г. приблизителната му нетна стойност е 2 милиона долара.

Itsyeboi приятелка и запознанства

С кого се среща Itsyeboi? Те имат връзка повече от седем години, започвайки през 2013 г. Връзката на Шон е ясна и той има връзка с гримьорката Оливия. Освен това, тази очарователна двойка често е виждана да водят влог заедно и да споделят снимки в своите сайтове за социални медии.

Популярни Публикации