ItsJava- биография, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Това е Java е сравнително нов феномен на социалните медии в Съединените щати. ItsJava е най-известен като създател на съдържание в YouTube. Освен това тя е достъпна на различни други платформи, включително Snapchat, Instagram и Tiktok. Прочетете пълната биография, за да научите всичко ItsJava възраст, ItsJava гадже, ItsJava Нетна стойност, ItsJava кариера и още

Бързи факти

Пълно име: Ява Рени’-Никол
Дата на раждане: 29 ноември 2001 г
Възраст: 20 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Женски пол
Професия: Youtuber, Instagram звезда, Tiktok звезда, личност в социалните медии
Държава: елен
Височина: 5 фута 3 инча (1,60 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1-5 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Синсинати, Охайо
Националност американски

ItsJava Биография

Това е Java е родена на 29 ноември 2001 г. и в момента е на 19 години. Родена е в Синсинати, Охайо, и е зодия Стрелец. Когато ItsJava беше на пет години, семейството й се премести в Атланта, Джорджия. По същия начин Java Renee’-Nicole е истинското име на ItsJava. Тя също е известна онлайн като LilJava или ItsJava в допълнение към собственото си име.

Освен това ItsJava не е разкрила много за своите родители, братя и сестри и други членове на семейството. Освен това тя все още не е разкрила подробности за своето образователно пътуване. Въз основа на нейната възраст обаче е разумно да се предположи, че ItsJava е студентка или абитуриентка.Височина и тегло

Това е Java е висок приблизително 5 фута 3 инча. Освен това, няма информация за другите физически измервания на ItsJava, като нейното тегло, измервания на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля и размер на обувки. По същия начин ItsJava има тъмнокафяви очи и тъмнокафява къдрава коса.

кариера

Това е Java е млад феномен в социалните медии на професионално ниво. Тя е предимно производител на видеоклипове в YouTube. Тя натрупа много последователи в YouTube чрез своя канал ItsJava. Освен това, ItsJava е добре известна със своите влогове за красота и мода. Тя често разпръсква тези парчета с лични анекдоти, рапове и предизвикателства.

По подобен начин на 19 юли 2018 г. ItsJava стартира своя канал в YouTube. И в рамките на една година аудиторията й в YouTube вече е нараснала до повече от 125 000 абонати. Сред най-популярните й видеоклипове е GRWM: first day of school.

Амбициозният YouTuber обича да прекарва време със семейството и близки приятели. Тя, подобно на другата YouTuber Mikaria Janae, също е добре известна. И двамата са добре известни със своите влогове. Освен това ItsJava заснема своите видеоклипове със своя iPhone 11 Pro max и Canon gx7 mark iii.

Докато пишем тази биография, най-ранният видеоклип, достъпен в Youtube акаунта на ItsJava, е наречен Nadula Hair Review, Peruvian body wave | LilJava. Този конкретен видеоклип е натрупал над 18,4 хиляди гледания от пускането му през март 2018 г.

Освен това филмите с над 400 000 гледания ПОЗВОЛЯВАТ НА МАЛКАТА МИ СЕСТРА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ДА ИЗПЛАСА ЕСТЕСТВЕНАТА МИ КОСА. от 21 април 2020 г.; с над 563.8k гледания; Първият учебен ден GRWM *Последната година от 27 юли 2018 г., VLOG 2018 | LilJava е получила над 424 000 гледания.

ItsJava Net Worth през 2022 г

Продължавайки напред, на толкова млада възраст, ItsJava се оценява на нетна стойност между -5 милиона долара към 2022 г.

ItsJava Гадже и срещи

Няма потвърдена информация дали ItsJava в момента е необвързана или има романтична връзка. Възможно е ItsJava да защитава поверителността й и да прикрива състоянието на връзката и любовните си приключения. Алтернативно, тя може да не е омъжена в момента и да концентрира усилията си върху изграждането на професията си.

Въпреки това ItsJava не е предоставила много информация по този въпрос. Освен това ItsJava не е публикувала никакви публикации в социалните медии, показващи нейните текущи връзки или афери.

Освен това ItsJava поддържа безупречен публичен профил без слухове, скандали и проблеми, които могат да застрашат нейния професионален и личен живот. Въпреки това ItsJava със сигурност ще привлече много ухажори в бъдеще заради красотата, способностите, остроумието и чара си.

Популярни Публикации