Итън Куткоски срещна Бриел Барбуска на снимачната площадка на Shameless

От 2011 г. Итън Къткоски играе Карл Галахър в Shameless. Оттогава той участва в над 125 епизода на популярна драма. Shameless обаче не е само най-значимата му роля като актьор; това е и сериалът, който събра него и приятелката му. През 2015 г. Cutkosky се срещна с приятелката си Бриел Барбуска на снимачната площадка на Shameless. Барбуска участва в един епизод на #AbortionRules през 2016 г., според нейния профил в IMDb.

Двойката мълчи за това как са се запознали и влюбили. Те обаче рутинно публикуват един за друг в Instagram. През февруари 2017 г. тя отпразнува Свети Валентин, като качи снимка на себе си и Cutkosky. В надписа на публикацията тя го нарече My Valentine. Барбуска също публикува снимка от разходката си с Cutkosky през март 2018 г. Той беше видян да носи чантата й и тя го спомена в субтитрите.

 Итън КуткоскиБлагодаря, че бяхте най-добрият спътник в пешеходен туризъм (и че носех чантата ми, когато ме мързеше) [Heart emoji].

Cutkosky и приятелката му преди това бяха свързвани с раздяла, след като Барбуска уж изтри всяка нейна снимка с Итън от социалните си медии. Нямаше допълнителни слухове за раздялата на двамата и мнозина предполагат, че тя е изтрила изображенията му, за да запази връзката им по-прикрита.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Бриел Барбуска (@briellebarbusca)

Какъв е статусът на връзката на Итън Къткоски?

Барбуска, подобно на Чъткоски, е актриса. Тя започва кариерата си в реклами и печат в ранна възраст. Когато е на пет години, тя започва да играе в най-гледаните телевизионни сериали и игрални филми. През 2003 г. тя прави своя телевизионен дебют в Queens Supreme, играейки образа на отвлечено момиче. Като дете актьор, тя продължи да участва в програми като Third Watch (2004), The Forgotten (2004) и Закон и ред (2005) през следващите няколко години.

 Итън Куткоски

Барбуска има първата си повтаряща се роля в The Starter Wife, телевизионен мини-сериал от 2007 г. Тя изобрази Джейдън Каган в мюзикъла и повтори героя в едноименния телевизионен сериал от 2008 г. Оттогава тя се появява в над 30 телевизионни програми и телевизионни филми. Scandal (2014), Kings of Con (2016-2017) и Young Sheldon са някои от нейните забележителни творби (2017). В допълнение към тези актьорски позиции, Барбуска дава гласа си за детската програма Wonder Pets! от 2005 г.

Популярни Публикации