Итън Клайн - Възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност

Итън Клайн е създател на съдържание в YouTube от Съединените щати. Итън Клайн е добре известен със своите шеги и комедийни видеоклипове в YouTube канала на съпругата си Хила Клайн, h3h3Productions. Научете повече за нетната стойност на Итън Клайн, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, съпруга, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Итън Клайн
Дата на раждане: 24 юни 1985 г
Възраст: 36 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: Youtuber
Държава: елен
Височина: 5 фута 11 инча (1,80 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Трик
Нетна стойност 25 милиона долара
Заплата 83 000 долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Размер на тяло 41-34-38
Родно място Вентура, Калифорния
Националност американски
образование „Калифорнийски университет
баща Гари Клайн
Майка Дона Клайн
Facebook Итън Клайн във Facebook
Twitter Итън Клайн в Twitter
Youtube Итън Клайн в Youtube
Instagram Итън Клайн в Instagram
IMDB Итън Клайн IMDB
Хоби ЧЕ
Марки Nike, Adidas

Възраст и ранен живот на Итън Клайн

Итън Едуард Клайн е роден във Вентура, Калифорния, от майка Дона Клайн и баща Гари. Семейството има еврейски предци ашкенази. Той е и биологичен внук на покойния американски филмов и телевизионен продуцент Леонард Кацман. Итън е роден на 24 юни 1985 г. с рожден знак Рак.

Итън има синдром на Турет, който е форма на тиково разстройство. В резултат на това веждите му потрепват често. Той дори спомена разстройството в нейните видеоклипове. Освен това той призна, че има дислексия в един от видеоклиповете си.Итън Клайн Образование

Що се отнася до образователната подготовка на Клайн, той е завършил „Buena High School“. След това се записват в „Калифорнийския университет“. Той учи английска литература тук и се дипломира през 2019 г. с бакалавърска степен по творческо писане. Освен това, когато завършва, той е включен в „Почетния списък на декана“.

Височина и тегло на Итън Клайн

Колко висок е Итън Клайн? Итън е висок мъж със светла кожа и стегнато тяло. Той е висок 5′ 11″ и тежи приблизително 88 кг. По същия начин измерванията на тялото му са 41-34-38, с 14-инчови бицепси. Другите му физически характеристики включват черни очи и черна коса. Косата му, от друга страна, е започнала да побелява.

  Итън Клайн

Итън Клайн (Източник: Pinterest)

кариера

Итън е работил като маркетингов директор в Израел, преди да се присъедини към YouTube. По-късно същата година той започва да прави видеоклипове за колежански проекти на Хила и да ги публикува в „YouTube“. Въпреки че каналът му е основан през 2011 г., той придоби популярност след излизането си. В резултат на това той и съпругата му започнаха да публикуват повече видеоклипове. Съдържанието се фокусира предимно върху реакцията и скеч комедията. С над 20 милиона гледания, техният видеоклип, озаглавен „VAPE NATION“, е най-популярният реакционен видеоклип в канала.

След успеха на „h3h3Productions“, Итън и Хали стартираха втори канал. Първоначално беше известен като „h2h2Productions“, но сега е известен като „Итън и Хила“. Подобно на основния канал, той се фокусира върху реакции и комедийни видеоклипове. Над 2 милиона души са се абонирали за песента.

През април тази година Kleins стартира своя трети канал в YouTube, H3 Podcast. Това обаче е отклонение от предишните им канали. Има потоци на живо, обхващащи различни спорове. Понякога дори имат специални гости. PewDiePie, Philip DeFranco, Jordan Peterson, Justin Roiland, Steve-O, Bob Saget, Ninja, Chris D'Elia, Jake Paul, Bo Burnham, Post Malone, Bill Burr и Tim Heidecker са сред известните гости, които са били интервюирани в подкаста. Над 2 милиона души са се абонирали за канала.

Тъй като подкастът беше добре приет, Итън реши да го даде на публиката отново. Ето защо през август 2017 г. той стартира нов канал, наречен „H3 Podcast Highlights“. Той публикува кратки подкаст видеоклипове тук. Каналът ще има 1,57 милиона абонати до 2020 г. С помощта на популярността на YouTuber, Итън пусна играта „H3H3: Ball Rider“ в „App Store“ и „Google Play“ през септември 2018 г. Тази игра е създадена от независимото видео - компания за разработка на игри Outerminds.“ Базирана е в Канада.

Нетната стойност на Итън Клайн през 2022 г

Колко богат е Итън Клайн? YouTube е източник на доходи за него. Итънс печели около 83 хиляди долара на месец и 1 милион долара годишно от множеството си канали в YouTube. Освен това, Нетното състояние на Итън Клайн за октомври 2022 г. се оценява на 25 милиона долара.

Итън Клайн Съпруга и брак

Коя е съпругата на Итън Клайн? Итън е женен мъж. Той срещна съпругата си Хила за първи път в „Музея на Холокоста“ в Йерусалим. По това време той беше в Израел. Скоро след това двамата започнаха да се срещат. Въпреки това, въпреки че бяха заедно от няколко години, двамата не се ожениха до 12 октомври 2012 г. Двойката живееше в квартал Флорентин в Тел Авив няколко години след брака си. По-късно същата година, през април 2015 г., те се преместиха в Лос Анджелис, Калифорния, а след това в Ню Йорк през септември същата година. Те се върнаха в Лос Анджелис през 2016 г. Освен това възнамеряват да се върнат в Израел.

През юни тази година двойката посрещна първото си дете. Бебето е кръстено Теодор Йоханан Клайн, на бащата на Хила, Йоханан. Те също имат два йоркширски териера, Шредър и Алфредо, които допълват семейството.

Популярни Публикации