Итън Хюз - възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Итън Хюз е изгряваща звезда на Tiktok от Съединените щати. Оттогава Итън Хюз разшири обхвата си до други сайтове за социални медии като YouTube, Twitter, Instagram и Snapchat. По същия начин той е добре известен със своя добър външен вид, очарователна усмивка, пленяващ стил и симпатична природа. Той също е добре известен със своите визуално арестуващи снимки и видеоклипове в Instagram. Знайте всичко за Итън Хюз - възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Бързи факти

Пълно име: Итън Хюз
Дата на раждане: 28 април 2002 г
Възраст: 19 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: Tiktok Star, сензация в социалните медии
Държава: елен
Височина: 5 фута 2 инча (1,57 м)
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Зелено
Цвят на косата кафяво
Родно място Хюстън, Тексас
Националност американски

Биография на Итън Хюз

Итън Хюз е роден на 28 април 2002 г. и е на 18 години към момента на писане. По същия начин той е Телец и е роден в Хюстън, Тексас. Има малко информация за неговите родители и други членове на семейството. Той има две сестри, Обри и Кейли.

Освен това няма информация за образователната му история. Въз основа на възрастта му обаче можем да предположим, че е гимназист. Институцията, в която е записан, обаче е недостъпна. Освен това националността му е американска, въпреки че не е разкрил подробности за етническия си произход.Височина и тегло на Итън Хюз

Височината му е приблизително 5'8″, но теглото му не е известно. Освен това другите му физически мерки като гръден кош-талия-ханш, размер на роклята и размер на обувката не са налични в момента. Освен това той спортува със зелени очи и кафява коса.

кариера

Итън е създател на съдържание в Tiktok, който напоследък се разшири в създаването на съдържание в Youtube. Той също така е добре известен в допълнителни сайтове за социални медии. Преди да започне кариера в социалните медии, той е работил като спасител.

Освен това, той е скеч комик, известен с кратките си видеоклипове, споделени в неговия акаунт @ethannhughess в TikTok. В Tiktok той има 893,4 хиляди последователи и 23 милиона сърца. Освен това той често си сътрудничи с приятелите си върху видеоклипове.

Играл е футбол в гимназията и е започнал кариерата си на влиятел в социалните медии, използвайки Triller. По същия начин той създаде набор от TikTok за песента Catch Me Outside от Ski Mask the Slump God. Освен това той е танцьор и комик. Той често публикува модерни ансамбли и модели на снимки в своя акаунт в Instagram. Той дори спечели желаната значка за своето майсторство като комик в TikTok, а сега и коронован музикант.

Що се отнася до неговия акаунт в YouTube, той го създаде на 15 юли 2019 г. Той е натрупал 14,3 хиляди последователи и 74 666 гледания на видеоклипове само с две качвания на видеоклипове към момента на писане на биографията му. На 26 юли 2019 г. той публикува видеото WHISPER CHALLENGE W/CALEB AND TYLER. Това видео е натрупало 40 373 гледания и го включва в популярното предизвикателство за шепот със своите приятели.

На 8 август 2019 г. той публикува друго видео, озаглавено ОПИТ ДА НАПРАВИ ПАЛАЧИНКИ С КЕЙЛЪБ И ТАЙЛЪР. Този видеоклип вече има 34 423 гледания. Тримата братя пазаруват в това видео, опитвайки се сами да направят палачинки. Започва с приятно пътуване до магазина, последвано от пазаруване и работа в кухнята.

Нетната стойност на Итън Хюз през 2022 г

Нетното състояние на Итън Хюз е около 2 милиона долара към 2022 г. Въпреки това, той генерира пари от своя бизнес в социалните медии и одобрения.

Приятелка на Итън Хюз и срещи

Итън най-вероятно е необвързан в момента. Той не е споделял нищо в профилите си в социалните мрежи, което да намеква за афера. Освен това той може да бъде по-загрижен за напредъка в професията и обучението си, отколкото за ангажиране с афери. Освен това, той със сигурност ще привлече голям брой почитатели в бъдеще поради добрия си външен вид, приятна природа и необикновени таланти.

Популярни Публикации