Итън Брадбъри- Нетна стойност, Биография, Възраст, Приятелка, Височина, Instagram, Кариера

Итън Брадбъри е добре позната знаменитост в YouTube и социална мрежа от Съединените щати. Итън Брадбъри и брат му Мо управляват YouTube канала MoeAndET. Научете повече за нетната стойност на Итън Брадбъри, биография, възраст, приятелка, височина, националност, етническа принадлежност, Instagram, кариера

Бързи факти

Пълно име Итън Брадбъри
Дата на раждане 27 октомври 1992 г
Възраст 30 години
Хороскоп Скорпион
Късметлийско число 4
Щастлив камък Гранат
Щастлив цвят Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак Козирог, Рак, Риби
Пол Мъжки
Професия Youtuber
Държава Ню Йорк
Височина 5 фута 8 инча (1,73 м)
Тегло N/A
Семейно положение единичен
Нетна стойност 1 милион - 5 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Бруклин
Националност американски
образование наука от Touro College
Братя и сестри две по-малки сестри и по-малък брат на име Омар
Twitter Итън Брадбъри в Twitter
Youtube Итън Брадбъри Youtube
Instagram Итън Брадбъри в Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Итън Брадбъри Възраст и националност

Към 2022 г. Итън Брадбъри е на 30 години. Той беше роден на 27 октомври 1992 г. на палестински родители в Бруклин, Ню Йорк. Що се отнася до приятелите му, той не е казвал много за тях досега. Той обаче разкри подробности за своите братя и сестри. Омар е най-малкият му брат и има две по-малки сестри. В резултат на това той е от американска националност. Той, от друга страна, има френско и италианско потекло.

Височина и тегло на Итън Брадбъри

Колко висок е Итън Брадбъри? Итън е младо момче с фантастична физика. Той е висок 5 фута и 8 инча с леко телесно тегло. Точното му телесно тегло и измервания, от друга страна, също са обект на разследване. Той също има черно и прекрасни черни черти.  Итън Брадбъри

Итън Брадбъри позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Итън Брадбъри

Колко е нетната стойност на Итън Брадбъри? Итън е натрупал значително състояние в резултат на професионалните си начинания. Той е добре известен като YouTuber, откъдето черпи голяма част от своята популярност. Според автора той е един от най-богатите YouTubers. По отношение на неговата нетна стойност, Към октомври 2022 г. приблизителната нетна стойност на Итън Брадбъри е 5 милиона долара.

Професионален живот и кариера

Що се отнася до професионалния живот на Итън, той израства в семейство на палестински бежанци, които обичат да се смеят добре и той и брат му често се състезават, за да видят кой може да направи най-скандалната шега. Братята Брадбъри, които са прекарали целия си живот като непоносими шегаджии, смятат, че би било умна идея да стартират канал в YouTube, където да се шегуват със случайни хора за забавление на широката публика. На 1 март 2014 г. каналът стартира, а първото видео беше публикувано 30 дни по-късно, на 31 март. С 1,3 милиона стриймвания до момента, видеото, наречено Fighting Prank! – College Edition постигна незабавен успех.

Освен това, той не само установи качеството на канала, но и привлече лоялна фенбаза, която само нараства с времето. Най-популярният им видеоклип, „Extreme Sitting On People Prank! (ИЗДАНИЕ ЗА МОМИЧЕТА),“ беше пуснат на 20 август 2014 г. Виждан е над 45 милиона пъти. Итън, Моу и техният екип пуснаха видео, озаглавено „Знае ли вашето дете как да оцелее при пожар в къщата!“ на 25 ноември 2015 г. (Социален експеримент) В който децата се опитват да определят дали родителите могат да се съгласят да проверят дали домовете им са безопасни за изгаряне.

Повече за кариерата

Братята Брадбъри бяха наказани за шегата си, въпреки факта, че статията събра милиони гледания. В началото на видеото Итън се представя, като казва: „Аз съм Итън Брадбъри“ с висок акцент, докато гледа право към зрителя. Скоро той стана обект на вирусен мем.

Итън и Мо са обвинени в организиране на техните шеги и социални изследвания. Въпреки че братята твърдо отрекоха това, някои посочиха очевидни дупки в съдържанието им, намеквайки, че то не е напълно надеждно. Поради изливането на реакция и скандал около техния уебсайт за шеги, двойката изглежда си взе почивка, както се вижда от липсата на нови видеоклипове. Вместо това всеки от тях има своя собствена страница в YouTube, която съдържа само няколко клипа и се актуализира само в редки случаи. Според последните публикации на Итън, той се е концентрирал върху видеоклипове за собствения си канал, а не върху сайта MoeandET.

Приятелка на Итън Брадбъри и срещи

Коя е приятелката на Итън Брадбъри? Итън е добре позната личност в YouTube. той е запазил аспекта от живота си далеч от очите на обществеността. В един момент той заяви, че се фокусира отново върху кариерата си и че не иска да говори за миналото си. В своите туитове той често показва как се забавлява с приятелите си.

Също така, знайте за Нетна стойност на Deji Olatunji, биография, възраст, приятелка,

Популярни Публикации