Итън Анка- Уики, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, нетна стойност, кариера

Итън Анка е американска певица и дете на знаменитост. Итън Анка е син на Пол Анка, известен канадско-американски певец.

Бързи факти

Пълно име: Итън Анка
Дата на раждане: 22 септември 2005 г
Възраст: 16 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: две
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: вокалист и дете на знаменитост
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Цвят на очите син
Цвят на косата кафяво
Националност американски
образование Гимназия Фишър Парк
баща Пол Анка
Майка Анна Анка

Биография на Итън Анка

Итън Анка е роден в САЩ на 22 септември 2005 г. В момента е на 16 години и е роден под знака на Дева. Пол Анка (баща) и Анна Анка (майка) са негови родители (майка). Итън посещава гимназия Fisher Park и е член на певческата група Bobby Soxers.

Уинифред Рийс също беше негов учител по пиано. Той също има пет сестри: Аманда Анка, Александра Анка, Амелия Анка, Антея Анка и Алисия Анка.Височина и тегло на Итън Анка

Итън е среден на ръст мъж със средно телосложение. На снимките му изглежда доста висок. Точното му тегло и други измервания на тялото обаче не са публично достъпни. Има прекрасни сини очи и тъмнокафява коса.

 Итън Анка

Итън Анка със семейството си (Източник: Pinterest)

кариера

Итън Анка е най-известен като син на канадско-американския певец Пол Анка. Освен това, като млад, той все още е далеч от това да работи и да печели пари сам. Докато расте, Итън учи и научава нови неща.

Пол, баща му, е канадски певец, автор на песни и актьор. Неговите характерни хитови песни включват Diana, Lonely Boy, Put Your Head on My Shoulder и (You’re) Having My Baby. Той също така написа тематичната песен за The Tonight Show с участието на Джони Карсън, както и един от най-големите хитове на Том Джоунс, She’s a Lady.

По същия начин английският текст на музиката на Клод Франсоа и Жак Рево за характерната песен на Франк Синатра My Way, която е кавърирана от много изпълнители, включително Елвис Пресли. Освен това, три песни, които той е написал заедно с Майкъл Джексън, стават посмъртни хитове за Джексън: This Is It, Love Never Felt So Good и Don’t Matter to Me.

По същия начин майка му Анна е шведско-американски модел, актриса и автор. Svenska Hollywoodfruar, шведско риалити шоу, включва нея. Тя също така се появи за кратко като Анна Бърг в американския комедиен филм Dumb and Dumber.

По същия начин тя се появява във филмите The Specialist и Drop Zone с второстепенни роли. Анна е написала Книгата за 30-минутни тренировки за бременност: Пълната програма за фитнес с леки тежести, книга за тренировки и тренировки.

Итън Анка Гадже, Запознанства

Това привлекателно младо момче в момента е необвързано. В резултат на това той в момента се концентрира върху обучението си. Итън си прекарва добре като е необвързан с приятелите и семейството си. Итън, от друга страна, скоро ще има връзка.

Нетната стойност на Итън Анка

Този млад човек е безработен и няма доходи. Не може да се отрече обаче, че Анка води охолен начин на живот в резултат на славата на известния си баща.

Популярни Публикации