История на връзките на YouTuber Ема Чембърлейн

Ема Чембърлейн е популярен YouTuber, известен със своите свързани материали. Наскоро тя се появи като гост в подкаста Call Her Daddy, където обсъжда своя канал, връзки и други теми. Чембърлейн обикновено пази любовния си живот в тайна, но в този конкретен случай тя говори за предишните си романи, без да идентифицира никого. Ето някои от коментарите й за бившите й гаджета:

Открих, че в предишни връзки не съм се чувствала толкова ценена от мъжете, с които съм излизала. Защото имам чувството, че имат някаква конкретна връзка, но беше точно като, просто се почувствах, че, знаете ли, той наистина осъди факта, че не бях особено женствена дама. Чувствах се така, сякаш не съм достатъчна и че местата, където съм женствена, не са достатъчни, затова се чувствах така, сякаш има опит да ме направят по-женствена.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от emma chamberlain (@emmachamberlain)Феновете предполагат, че е имала предвид бившия си Итън Долан. През 2018-19 г. се смяташе, че двамата се срещат, докато едновременно работят върху материал за тяхната група Sister Squad, която включва Ема Чембърлейн, Джеймс Чарлз и близнаците Долан. Говори се също, че Чембърлейн се среща с Тъкър Пилсбъри, известен като модел за подражание. Той е певец, композитор и бивш рапър от Съединените щати. Историята на срещите на Ема Чембърлейн може да се види в нейния канал в YouTube.

Поглед към връзките на Ема Чембърлейн.

1) Итън Долан

Слуховете за връзка между Долан и Чембърлейн започнаха в началото на 2018 г., когато двамата редовно бяха виждани заедно и работеха по неща. Те също бяха членове на Sister Squad и си сътрудничиха в много видеоклипове. Когато Долан разкри, че се среща с някого в края на 2018 г., хората предположиха, че това е Чембърлейн въз основа на тяхната химия. Очевидно двамата са се разделили през 2019 г. и са престанали да продуцират видео заедно.

 Итън Долан

2) Арън Хъл

За връзката на Хъл и Чембърлейн стана ясно в края на 2019 г., докато двамата работеха заедно по проекти. Видеото на Чембърлейн „Да се ​​научим да караме скейтборд, за да впечатлим човек“ разпали още повече подозренията. Известно е, че Хъл е любител на скейтборда. Те обаче се разделиха някъде през януари 2020 г. Хъл се обърна към връзката им във видео, което направи през септември същата година, твърдейки, че двамата просто не функционират добре заедно, което води до раздялата им. Сред нещата, които казва във видеото са:

Разстоянието и всичко останало, изчислението беше просто твърде трудно. От моя гледна точка вярвам. Ема беше най-добрата приятелка, на която можех да се надявам; Не можех да искам нищо повече от нея. Тя беше наистина окуражаваща за мен.

 Арън Хъл

3) Тъкър Пилсбъри

Твърди се, че Пилсбъри и Чембърлейн се срещат от август 2020 г., тъй като са били виждани заедно много пъти. Чембърлейн каза в подкаста, че тя има връзка, която поддръжниците предполагат, че е с Пилсбъри. По време на подкаста тя каза, че сегашната й връзка е невероятна и подкрепяща и че няма оплаквания от съпруга си.

 Тъкър Пилсбъри
Когато беше разпитана за пътуването си в YouTube, Ема Чембърлейн обясни, че се е опитала да оформи съдържанието си според растежа си и не е позволила на платформата да я спре да се развива и променя. Тя каза, че може да си вземе почивка от канала си, който има над 11 милиона абонати, но няма да напусне YouTube.

Популярни Публикации