Истинската причина за раздялата между Ема Слейтър и Саша Фарбър

Доскоро Ема Слейтър и Саша Фарбър бяха заедно както на сцената, така и извън нея. Дуото, което беше редовно в Dancing With The Stars, вече не е спътник в реалния живот. Разводът й от четиригодишния й съпруг предизвика шок в интернет, но двойката не направи голяма работа от това. Мълчанието им, заедно с действията му в Instagram, говореха много преди раздялата им да стане публична.

Ема Слейтър и съпругът й Саша Фарбър се разведоха преди месеци.

Us Weekly беше първият, който съобщи новината за развода на Слейтър и Фарбър. Те обявиха раздялата си на 24 август, след като получиха потвърждение от вътрешни източници. Новината обаче стигна известно време до медиите.

Те са били разделени от няколко месеца, каза вътрешен човек пред Us Weekly, когато новината избухна. И двамата не са носили брачните си халки и живеят отделни животи.Вътрешният човек каза, че раздялата е била труден избор за тях, тъй като са били заедно толкова дълго време и са споделяли космати кученца. Въпреки раздялата и месеците на отделен живот, те не бяха подали молба за развод. Въпреки личните си проблеми, те бяха решени да го накарат да работи професионално на DWTS. Слуховете за раздялата се носят от известно време. Те започнаха, когато бившата двойка спря да споделя изображения един на друг в собствените си акаунти в Instagram.

 Ема Слейтър

Освен това на годишнината от сватбата си през март 2022 г. те не празнуваха и не обсъждаха нищо важно. Хората също забелязаха Фарбер да се наслаждава на снимки на други жени в Instagram, което мнозина смятаха за индикация, че връзката им е приключила. Подробностите около развода им все още не са разкрити, както и официално изявление от края им. Тъй като те са звезди на риалити телевизията, те най-вероятно ще обяснят нещата по-рано, отколкото по-късно.

Сватбата на Ема Слейтър и Саша Фарбър

Слейтър и Фарбър не са непознати за раздялата; всъщност това е втората им раздяла. Двойката, която започна да излиза през 2011 г., се раздели през 2014 г. Тогава Слейтър каза, че връзката им ги е превърнала от любовници в най-близки приятели. Винаги ще бъда най-близкият му приятел, каза тя пред Glamour по това време. Но те не бяха разделени за дълго. През 2016 г. той й предложи брак по телевизията на живо, след като изпълниха заедно DWTS. След това, две години по-късно, те се ожениха. На 25 март 2018 г. вече разведената двойка се ожени в Bella Blanca в Лос Анджелис, Калифорния. Те вече имаха едно от кучетата си, Руби, по това време.

Гринч, второто им куче, пристигна малко по-късно. Въпреки че има космати деца и живее с Фарбър дълго време, Слейтър призна през юли 2021 г., че не смята, че моментът е подходящ да има човешки деца с него. Тя обаче не изключи да си вземе ново куче.

 Ема Слейтър

Нежеланието й беше въпреки признанието, че наближава възрастта й и бившият й иска съпруг да създаде семейство. Тя каза, че е силно фокусирана върху професията си и че може да не мисли дълго за деца. Нямаше да има никакви затруднения, ако можеше да износи бебето, отбеляза тя по време на интервюто. За съжаление няма да има новини за бебета в обозримо бъдеще за тези, които са изпратили чифта. Но кой знае? Може би Слейтър и бившият й съпруг ще се съберат отново, както са правили в миналото.

Популярни Публикации