Ismael Cruz Cordov- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Исмаил Круз-Кордова е добре позната пуерториканска личност. Пуерториканският актьор се е появявал в редица филми и телевизионни предавания. Въпреки че феновете похвалиха работата му по Улица Сезам, Рей Донован и Берлинската гара, наред с други.

Бързи факти

Пълно име: Исмаил Кордова
Пол: Женски пол
Професия: актьор
Държава: Пуерто Рико
Височина: 6 фута 0 инча (1,83 м)
Семейно положение: женен
Нетна стойност милиона – милиона USD
Цвят на очите Син
Цвят на косата черен
Родно място Добри води
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството

Биография на Исмаел Круз Кордова

Исмаил Круз-Кордова е родена в Агуас Буенас, Пуерто Рико, на 7 април 1987 г. Към 2021 г. тя ще бъде на 34 години. Има малко информация за имената и професиите на родителите му. Въпреки че няма братя и сестри, освен това той е от пуерториканско потекло и е благочестив християнин. Освен това той е от кавказки етнически произход. Според астрологията той е Телец.

Що се отнася до официалното образование на Исмаел Круз, той посещава местно училище в родния си град. Докато той продължава образованието си, като се записва в колеж.Височина и тегло

Исмаел Круз е здрав мъж с изключителни физически характеристики и невероятна личност. Актьорът е висок около шест фута и тежи здравословно тегло за височината си. Докато той има сини очи и тъмна коса. Освен това той все още не е разкрил общото си измерване на тялото в нито един интернет домейн.

кариера

Исмаил Круз е нарицателно име в света на телевизионното забавление. Той е добре позната фигура в телевизията. Докато актьорът беше надарен и нетърпелив да навлезе в света на забавленията. Днес той е нает и живее американската мечта. Той придобива първия си актьорски опит през 2003 г., когато се появява във филма Stray Bullet. Оттогава той участва в различни други проекти.

White Alligator, La Edwin, Chase, La Loteria, In the Blood, The Golden Record, Exposed, Billy Lynn’s Long Halftime Walk и Settlers са само част от филмовите му роли. Освен това има опит в телевизионни предавания и сериали. Той направи телевизионния си дебют през 2015 г. с шоуто El Curop del Delito. Оттогава той е работил по множество телевизионни проекти, включително The Good Wife, Sesame Street, Ray Donovan, Divorce, The Catch, Berlin Station, The Mandalorian и The Lord of the Rings.

Исмаел Круз Кордова Нетна стойност

Исмаил Круз се радва на заможен начин на живот със семейството си. Заради славата и богатството, които е натрупал чрез работата си. Общата му нетна стойност се оценява на между 4 и 5 милиона долара към октомври 2022 г.

Ismael Cruz Cordova Съпруга, брак

Преминавайки към романтичния и личен живот на Исмаел Круз, той не е женен. Няма доказателства, че в момента има връзка с друга жена. Той обаче е откровен за половите си предпочитания. И към днешна дата той не е участвал в никакви спорни събития. Докато той няма деца чрез алтернативни средства.

Популярни Публикации