Исла Аткинсън - известната дъщеря на Роуън Аткинсън

Ако сте израснали през 90-те или началото на 2000-те, вероятно сте чували за г-н Бийн, британски комедиен герой, изигран на екрана от Роуън Аткинсън. Мистър Бийн получи широко признание и привлече големи тълпи по време на петгодишното си излъчване.

Шоуто спечели и куп международни награди. Роуън Аткинсън е пенсиониран баща на три деца. Какво е нивото ви на познаване на дъщерята на мистър Бийн?

Роуън Аткинсън е баща на три деца. Бен и Лили са резултат от брака му със Сунетра Састри, гримьорка, която среща на снимачната площадка на Blackadder, и двойката има две деца преди да се разведе. През 2017 г. той роди третото си дете, Исла, от приятелката си Луиз Форд, с която се среща от 2013 г.Коя е Исла Аткинсън?

Остров Аткинсън е роден през 2017 г. в Обединеното кралство. Тя е на четири години и произлиза от англичаните. Нейната точна рождена дата и място на раждане обаче засега не са известни.

Името на баща й е Роуън Аткинсън, а името на майка й е Луиз Форд. Родителите й имаха само едно дете, но тя има две доведени братя и сестри на име Бенджамин и Лили, както и мащеха на име Сунетра Састри.

Бащата на Исла е известен актьор, комик и писател, а майка й също е актриса и комик. Освен това, все още няма информация за другите членове на семейството на Аткинсън.

Образованието и квалификацията на Исла са неизвестни, както и дали е записана в някоя образователна институция или не. Тя е само на четири години и тъй като е още малка, предпочита да играе, отколкото да учи.

Кариерата на родителите на Исла Аткинсън

Остров Аткинсън е твърде млад за професионален живот или кариера. Благодарение на парите на родителите си, тя трябва да живее комфортно и да се наслаждава на детството си.

 Родителите на Исла Аткинсън

Родителите на Исла Аткинсън

Нейният произход и родители, от друга страна, показват, че тя ще има успешна кариера в бъдеще. Но Исла е все още млада и доволна от живота си за момента.

нейният баща, Роуън Аткинсън , е известен с ролите си в комедиите Blackadder и Mr. Bean. Той стана известен, след като се появи в скеч комедийното шоу на BBC Not the Nine O’Clock News.

През 1981 г. получава BAFTA за най-добро развлекателно изпълнение за The Secret Policeman’s Ball. Другите заслуги на Роуан включват Никога не казвай никога повече, Четири сватби и едно погребение, Цар Лъв, Любов, Тънката синя линия и продукцията на Уест Енд на Оливър!

Майката на Исла Аткинсън също е комик и актьор. Тя се появява в редица телевизионни комедии, включително Crashing, The Windsors и Horrible Histories.

Нетната стойност на Исла Аткинсън

Остров Аткинсън няма текуща нетна стойност на доходите. Баща й, от друга страна, се оценява на 150 милиона долара.

Лили Састри - доведената сестра на Исла Аткинсън

Лили Састри, бивша Лили Аткинсън, е певица и бурлеска танцьорка, която работи като соло изпълнител. Тя започва кариерата си в развлекателната индустрия като дете-художник, с участието в детския филм от 2004 г. Tooth, който разказва историята на млада Фея на зъбките, която е загубила способността си да прави магии.

Филмът е едновременно коледен и зареждащ детски филм. Тя също се появява във филмите на баща си Празникът на Мистър Бийн и Прероденият Джони Инглиш.

Вместо да преследва актьорска кариера, тя започва да учи кабаре и изнася първото си голямо кабаретно шоу в The Pheasantry, известен лондонски клуб за вечери. Лили, кабаретно шоу от една жена в Уест Енд с група на живо, което продължи две вечери през 2016 г., беше следващата й роля.

Защо Лили Састри смени фамилията си?

Лили промени фамилията си от баща си на майка си, след като родителите й се разведоха през 2014 г. Лили не посочи защо е променила фамилията си, но това беше направено, след като баща й обяви през 2017 г., че очаква третото си дете от жена, която е на 30 години младши.

Тя, от друга страна, не прояви злоба помежду им, като го придружи на премиерата на филма му „Джони Инглиш удря отново“ миналата година.

Популярни Публикации