Isii Nafta Singer Nimco Happy- Биография, възраст, кариера, нетна стойност

Наоми Хепи прави вълни в TikTok, като Cardi B танцува в песента си към нея, а Bella Hadid я публикува в Instagram. научете повече за Nimco Happy Биография, възраст, нетно състояние, гадже, височина, кариера.

Кратки факти за Nimco Happy

Пълно истинско име Наоми Хепи
Известно име Грейс
Дата на раждане N/A
Възраст (към 2021 г.) 30-те
Място на раждане Могадишу, Сомалия
Професия Тикток звезда, певец
Нетна стойност 60 000 USD (приблизително).
Националност Сомалия
Религия мюсюлманин
Етническа принадлежност Смесени
Зодия Рак.
Височина (прибл.) 5 фута 6 инча
Тегло (прибл.) 52 кг
Цвят на косата черен
Цвят на очите черен
Съпруг N/A

Nimco Щастлива възраст и ранен живот

Наоми Хепи точният рожден ден не е известен по това време. Тя е роден в Могадишу, Сомалия . Изглежда като на около 30 години . Нейната зодия е рак. Nimco Happy е пълното му име. Тя е израснала в Могадишу, заедно с родителите и братята и сестрите си. По същия начин тя е сомалийски гражданин. Тя е от смесен етнос. Говорейки за нейните образователни подробности, Nimco Happy е учила в местна гимназия. По същия начин подробностите за нейното висше образование все още не са разкрити.

Nimco Happy Height & Weight

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с уникален и спокоен характер. Тя е висока около 5 фута 6 инча и тежи около 52 килограма. Тя обикновено носи хиджаб, тъй като е мюсюлманка. Косата й е черна и има черни очи.Nimco Happy Net Worth

Колко струва нетната стойност на Nimco Happy? Нетното състояние на Nimco Happy е между 000 към 2022 г . Отличната й професия на певица очевидно е основният й източник на пари.

Вирусна песен Isii Nafta (дай ми живот)

Песента на Nimco Happy Isii Nafta (give me life) предизвиква вълни в TikTok, като Cardi B танцува на нея, а Bella Hadid я публикува в Instagram – а сега песента й е официално публикувана в Spotify. Песента се изпълнява на сомалийски, английски, арабски и суахили, а видеото на изпълнението на изпълнителя стана вирусно в TikTok. Видеото й е гледано милиони пъти и е споделяно в Instagram и Twitter. Песента на Nimco е популярна на страницата For You на TikTok от седмици и сега има ремикси и сътрудничества. Хиляди хора и известни личности танцуваха на нейната песен в сайта за споделяне на видеоклипове в социалните медии, най-забележителните от които са Карди Би и Бела Хадид, които качиха видеоклип на изпълнение на Nimco.

Nimco Happy Boyfriend & Dating

С кого се среща Nimco Happy? Отразявайки състоянието на връзката на Nimco Happy, тя може да е необвързана. Все още не се е омъжила и няма деца. В момента тя е заета да се фокусира върху кариерата си. Въпреки това, тя може да чака идеалния си партньор и ще се сдвоява в бъдеще. Освен това тя е поддържала добър профил и не е била свързвана с какъвто и да е спорен акт.

Популярни Публикации