Isiah Perysian- Биография, възраст, височина, нетна стойност, връзка

Исая Перисиян е известен потребител на Tiktok, който е добре известен със своите забавни видеоклипове и сътрудничества. Isiah Perysian е защитник на LGBTQ общността и насърчава феновете да излязат. Научете всичко за Isiah Perysian- Биография, възраст, височина, нетна стойност, връзка

Бързи факти

Пълно име: Исая Перисиян
Дата на раждане: 30 април 2002 г
Възраст: 19 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: две
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: Тикток звезда
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион - 5 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата кафяво
Родно място Лоуел, Мичиган
Националност американски
Религия Кристиян
образование Гимназия Лоуел

Биография на Isiah Perysian

Исая Перисиян е роден на 30 април 2002 г. и сега е на осемнадесет години. Телецът е неговата зодия. Той е роден в Лоуел, Мичиган. Националността му е американска и той е вярващ християнин. Никъде обаче не се посочва към чия етническа група принадлежи. По същия начин Исая не е разкрил много информация за членовете на семейството си. Той е доста личен относно личния си живот и е запазил подробности за семейството и братята и сестрите си за себе си.

По същия начин Исая е очарован от актьорството от дете. Освен това той е гимназист, което отразява образованието му. Той посещава гимназия Lowell в Мичиган и участва в различни извънкласни дейности. Освен това той направи епизодична поява в тяхната продукция от 2017 г. на A Wrinkle in Time.Височина и тегло

Isiah притежава наистина красива и очарователна външност. По същия начин той стои на височина 5 фута 6 инча (66 инча) и тежи приблизително 50 кг. По същия начин фините му качества се подсилват от къдравата му тъмнокафява коса и поразителните черни очи.

кариера

Исая проявява интерес към изявите още от малък. Той започва кариерата си в Tiktok под името @isiahperysian и оттогава е натрупал 2,2 милиона последователи. Isiah използва предимно акаунта си в Tiktok, за да споделя наистина забавни видеоклипове и скици. Неговите устни, хумористични скечове са доста популярни сред много хора. Към момента видеоклиповете му са събрали над 120,3 милиона харесвания. Освен това той си сътрудничи за филмите си с много музери на Tiktok.

По същия начин, в допълнение към Tiktok, Isiah поддържа Youtube канал, озаглавен „Isiah Perysian“. Той стартира своя канал на 12 януари 2016 г. със 174 хиляди последователи и 4,09 милиона гледания на неговите видеоклипове. Освен това на 30 януари 2019 г. той публикува дебютното си видео „Exposing Racist Tik Tok Stars“, което има 1,2 милиона гледания. След това той публикува видео, озаглавено „Как да се гримираме по-добре от Джеймс Чарлз“ на 13 февруари 2019 г. в YouTube, което събра 37 хиляди гледания.

Освен това неговият видеоклип „The N Word Scandal on Tiktok“, който той публикува на 9 юни 2019 г., има над 1,4 милиона гледания. Освен това той има 110 000 гледания на видеоклипа си „Reacting to Videos From When I Was“ Straight, който публикува на 24 септември 2019 г.

По същия начин той е публикувал множество видеоклипове по темата за гейовете, включително „Обучение на хомофобски тик токер“, „Могат ли гейовете да се влюбват в хетеросексуални хора?“, „Как да излезем от килера (успешно)“ и „ Съществува ли чиста гордост?'. Той сподели I Am Transgender: My Story/Q&A на 21 август 2020 г.

Нетната стойност на Isiah Perysian през 2022 г

Към момента няма информация дали Исая е получил награди или номинации. Освен това неговите последователи в Tiktok и Youtube бързо нарастват на толкова млада възраст. От друга страна, Isiah придоби сребърния бутон от Youtube поради над 100 000 абонати на канала му. Като се има предвид предстоящия му потенциал, той със сигурност ще получи много отличия.

По същия начин Isiah спечели пари със своя Tiktok акаунт и Youtube канал. Основният му източник на приходи е каналът му в Youtube. Той обаче задържа подробности за приходите и стойността на активите си. Освен това, според няколко интернет източника като Wikipedia, IMDb и други, Isiah Perysian има нетна стойност между милион и милиона към 2022 г.

Isiah Perysian Връзка

Исая публично декларира своята хомосексуалност в социалните медии. Освен това той се срещаше с другата си звезда на Tiktok Джейкс Алрайт през 2019 г. Понастоящем обаче няма допълнителна информация относно настоящия му статус на запознанства.

Популярни Публикации