Isiah Pacheco- Wiki, възраст, приятелка, нетна стойност, височина, кариера

Исая Пачеко е известен спортист, футболист и медийна личност от Вайнланд, Ню Джърси, САЩ. Той е най-известен в цялата нация за времето си като бягащ бек с началниците на Канзас Сити. Преди това е играл футбол за Rutgers Scarlet Knights. Той успя да спечели работата си с ръководителите на Канзас Сити благодарение на своята отдаденост и упорит труд.

Бързи факти

Пълно истинско име Исая Пачеко.
Нетна стойност USD 2-3 милиона (приблизително).
рожден ден 2 март 1999 г.
Възраст (към 2022 г.) на 23 години.
Професия Футболист, спортист и медийно лице.
Родно място Вайнланд, Ню Джърси, Съединени американски щати.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Алма матер Винеландска гимназия.
Университет Рутгерс.
Квалификация Завършвам.
Слънчев знак Риби.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 10″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 98 кг .

Isiah Pacheco Възраст и ранен живот

Исая Пачеко е роден на 2 март 1999 г. във Вайнланд, Ню Джърси, САЩ. Той е на 23 години (към 2022 г.). За основното си образование той посещава държавно училище в родния си град с братята и сестрите си. Според сметките, той се записва в гимназията Vineland за средното си образование. Завършва обучението си в Rutgers University. Заради играта си той никога не пренебрегваше обучението си.

Височина и тегло на Isiah Pacheco

Isiah Pacheco е висок 5 фута 10 инча . Тежи приблизително 98 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Исая Пачеко

Нетната стойност на Isiah Pacheco

Колко е нетната стойност на Isiah Pacheco? Известният футболист упорито се опитва да изгради добра футболна кариера за себе си. Той живее в прекрасна къща, пълна със страхотни картини, светлини, растения и други експонати. Той получава щедро възнаграждение за своя футболен договор, мачове, реклами, промоции и други дейности. Открихме, че той има нетна стойност от приблизително 2-3 милиона USD, след като събрахме източниците на доходи и активи (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

Исая Пачеко беше в гимназията, когато футболът го повлия. Професионалната си кариера започва в гимназията. След това той се присъедини към футболния отбор Rutgers Scarlet Knights. Той премина през няколко позиции в отбора, усъвършенствайки таланта си. В продължение на много години той беше член на футболния отбор Rutgers Scarlet Knights. На 1 декември 2021 г. той публикува в официалния си акаунт в Instagram, че ще направи своя дебют в NFL Draft през 2022 г. По-късно той също подписа сделка с Kansas City Chiefs. На 12 септември 2022 г. той спечели първия си мач с тъчдаун от три ярда.

Isiah Pacheco приятелка и запознанства

С кого се среща Исая Пачеко? Този американски спортист не е разкрил нищо за личния си живот. Разгледахме мрежата и прочетохме неговите акаунти в социалните медии, за да открием, че той никога не е публикувал снимки с някой от приятелите си в социалните си медии. Освен това той никога не споменава своите спътници в нито едно интервю. Според това смятаме, че сегашният му статус на връзка е необвързан. Той наскоро започна кариерата си в NFL и иска да се концентрира единствено върху нея. Тази страница ще бъде актуализирана, когато стане налична нова информация.

Популярни Публикации