Isayah Glory - Всичко за Jires Glory Child

Jires Glory Coco's дете е Исая Кембо Екоко. Жирес, баща му, е бивш професионален футболист, който е играл като нападател. Роден е в Киншаса, Демократична република Конго.

Бързи факти

Пълно име Isaiah Glory Cocoon
Първо име Исая
Презиме Слава на теб
Фамилия Еко
Професия Детето на знаменитостта
Бащино име Jires Glory Cocoon
Баща професия футболист
Име на майката Торта Мелиса
Професия майка Личен стилист и имидж консултант
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
братя и сестри Лана Слава Баба

Кои са родителите на Исая?

Жирес, бащата на Исая, е конгоански футболист, както беше посочено по-рано. Той също е натурализиран французин, който за последно игра за Бурсаспор в турската Суперлига. Преди това той е играл за редица отбори, включително Stade Rennais FC, Al Ain, El Jaish и други. Мелиса Гато е името на майка му. Тя е доста потайна и рядко споделя нещо за личния си живот в социалните мрежи. Спътникът на Жирес е известен като жената. Можем да кажем от нейния Instagram, че тя обича да пътува, затова можем да я видим да релаксира в различни зони сама.

Колко братя и сестри има Исая?

Лана Кембо Екоко, сестрата на Исая, е благословия. Можем да получим много негови снимки със сестра му. Снимките на Исая и Лана бяха публикувани от майка им по време на пътуването им до ОАЕ. Тя написа снимката, казвайки, че моята вселена се върти около теб, Исая и Лана. Те могат да бъдат видени да се наслаждават на Dubai Garden Glow и да прекарват качествено време с мама в Bademli Bursa, Турция, както и на круиза. По време на посещението си на Айфеловата обиколка, Исая и Лана бяха небрежно снимани да седят на алея, наслаждавайки се на сладките си моменти и т.н. Isaiah Glory Cocoon

Жирес женен ли е?

Не е ясно дали Джирес вече е женен или не. Сега обаче той е романтично свързан с дама на име Мелиса. Мелиса е личен стилист, както и имидж консултант. Лични подробности като техния живот и брак остават скрити от общественото мнение досега. Според техния Instagram четиричленното семейство прекарва качествено време заедно. Останете на линия за допълнителна информация.

Семейството на Мбапе наистина осинови Жирес.

Wilfried Mbappe, бащата на Kylian Mbappe, и биологичният баща на Jires, Kembo Uba Kembo, бяха членове на националния отбор по футбол на Конго по това време. Бащата на Жирес се състезава на Световното първенство по футбол през 1974 г. Но, за съжаление, той умря, оставяйки Джире сам на света. Уилфрид, като приятел на Кембо, направи нещо наистина забележително, което само няколко души биха направили. Уилфрид взе решение да осинови Жирес. Жирес е изпратен във Франция от майка си да учи по това време, докато майка му остава в Конго.

 Isaiah Glory Cocoon

Тогава той беше член на семейството на Мбапе, което топло го прегърна. Жирес беше отгледан с пълни ценности в домакинството на Мбапе. Жирес, според Килиан, е неговият първи и най-голям идол. Смята Жирес за най-значимия човек в живота си, с когото поддържа тясна връзка. Въпреки че двамата братя нямат една и съща ДНК или родители, те споделят принципите и привързаността, които Уилфрид внуши в тях от самото начало.

Нетна стойност

Тъй като Исая е още дете, ще зависим от заплатата на баща му, която в момента възлиза на 25 милиона долара.

Популярни Публикации