Isaiah Carbone- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, връзка, срещи

Исая Карбон е 19-годишна сензация в социалните медии от Съединените щати. Популярността на Isaiah Carbone произтича най-вече от неговите видеоклипове в Tiktok. Той също е в Instagram. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Isaiah Carbone възраст, Isaiah Carbone wiki, Isaiah Carbone нетна стойност, връзка с Isaiah Carbone и още

Бързи факти

Пълно име: Исая Карбон
Дата на раждане: 20 ноември 2005 г
Възраст: 16 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: две
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Мъжки
Професия: Звезда на Tiktok, звезда на Instagram, личност в социалните медии
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата кафяво
Родно място Фол Ривър, Масачузетс
Националност американски
Instagram Исая Карбон в Instagram
Лична мрежа Лична мрежа на Isaiah Carbone

Биография на Исая Карбон

Исая Карбон е роден на 20 ноември 2005 г. и е на 15 години към момента на писане. Той е роден във Фол Ривър, Масачузетс, и е Скорпион. Няма информация за родителите, братята и сестрите или роднините на Исая.

Освен това той не е успял да предостави никакви подробности за своето образователно пътуване. Въпреки това, като се има предвид възрастта му, можем да предположим, че Исая е ученик в средно училище, освен ако не е избрал да си вземе отпуск или да изостави обучението си рано, за да се съсредоточи върху работата си.Височина и тегло на Isaiah Carbone

За съжаление, измерванията на тялото на Isaiah Carbone все още не са достъпни. В момента неговият ръст, тегло, измервания на гърдите, талията и бедрата и бицепсите му не са налични. Исая също има кафява коса и зашеметяващи лешникови очи.

кариера

Исая Карбон е млада сензация в социалните медии на професионално ниво. Той е най-известен като TikTok звезда. Освен това той е добре известен със своя начин на живот, танци и видеоклипове, свързани с мемове. Исая често се появява заедно с тясната си група приятели в своите уникални видеоклипове в TikTok.

По подобен начин младата знаменитост започна да публикува в своя TikTok акаунт в началото на 2016 г. Той спечели значителни последователи едва три години по-късно, през 2019 г. Неговото име в Twitter беше @isaiahcarbone, което вече не е онлайн.

Освен това Исая често боядисва косата си в различни цветове, включително червено и лилаво. Освен това той е бил вокален член на LGBTQ общността. От друга страна, Исая има над 140 000 последователи в известния си акаунт в TikTok.

Освен това Исая се появи във видеоклип в TikTok, включващ хитовата песен на Ариана Гранде 7 Rings през януари 2020 г. Сред любимите му музиканти са Тейлър Суифт и Шон Мендес.“

Освен това той е натрупал над 15 000 последователи в предишния си акаунт в Tiktok. Неговият акаунт обаче беше внезапно спрян. В момента той е активен в Twitter с името @isaiah.carbone. Този акаунт имаше малко над 9 хиляди последователи и 588,4 хиляди харесвания, когато пишеше тази биография.

Най-старият видеоклип в този нов акаунт е с дата 29 октомври 2020 г. Първият видеоклип е създаден с помощта на оригиналния звук на @jay Hernandez®. Той също така използва този акаунт, за да споделя POV видеоклипове и танцови видеоклипове на популярни мелодии.

Връзката на Исая Карбон

Няма потвърдена информация дали Исая Карбоун в момента е необвързана или има романтична връзка. Той е явен защитник на правата на ЛГБТ+. Той обаче не е посочил изрично дали се идентифицира като член на ЛГБТ+ общността или просто като съюзник на групата.

Възможно е Исая да се опитва да защити личния си живот, като крие състоянието на връзката и любовните си връзки от очите на обществеността. Като алтернатива е възможно Исая в момента да не е женен и да концентрира усилията си върху изграждането на своята професия в социалните медии.

Въпреки това, Isaiah Carbone е предоставил оскъдна информация по този въпрос. Освен това той не е публикувал никакви публикации в социалните медии, показващи текущите му връзки или афери.

Освен това Исая поддържа безупречен публичен профил без слухове, скандали и проблеми, които биха могли да застрашат неговия бизнес и личен живот. Въпреки това Исая Карбоун със сигурност ще придобие много любовници в бъдеще благодарение на своя талант, остроумие и харизма.

Популярни Публикации