Иша Пунджа - Възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Иша Пунджа е известна актриса, модел, бизнесдама, моден дизайнер, медийна личност и звезда в социалните медии от Ървайн, Ориндж Каунти, Калифорния, САЩ. Тя е известна в нацията като известен дизайнер. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Isha Punja, гадже на Isha Punja, нетна стойност на Isha Punja, кариера на Isha Punja, височина на Isha Punja и още

Бързи факти

Пълно истинско име Иша Пунджа
Дата на раждане 27 май 1997 г.
Възраст (към 2021 г.) 24 години.
Място на раждане Ървайн, Ориндж Каунти, Калифорния, Съединени щати.
Сегашен адрес Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
Професия Предприемач, телевизионна личност и звезда в социалните медии.
Нетна стойност USD 2-3 милиона (приблизително).
Националност Американски.
Етническа принадлежност Смесени.
Зодия Зодия Близнаци.
образование Завършил икономика.
Училище/Колеж Гимназия Нортууд.
Университетът Бъркли.
Бизнес училището на университета в Сидни.
Религия християнството.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 4″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 53 кг .

Възраст и ранен живот на Иша Пунджа

Родена е в 1997 г в Ървайн, Ориндж Каунти, Калифорния, САЩ. Според нейната страница в LinkedIn тя живее в Лос Анджелис, Калифорния, със семейството си. Нейното завършване на гимназията се проведе в гимназията Northwood, според докладите. На страницата си в LinkedIn тя каза, че е започнала в Калифорнийския университет в Бъркли през 2015 г. и планира да завърши с бакалавърска степен по икономика през 2020 г. Иша също се записва в Бизнес училището на Университета в Сидни през 2018 г., за да учи дигитален маркетинг. Тя е изучавала използваемост, навигация, оптимизация за търсачки, видимост на търсачките, фактори на страницата, фактори извън страницата и много други теми в дигиталния маркетинг.

Височина тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Иша Пунджа е висока 5 фута 4 инча и тежи около 53 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.  Иша Пунджа

Иша Пунджа

Нетна стойност на Иша Пунджа

Колко е нетната стойност на Иша Пунджа? Нейната компания за дрехи й осигурява постоянен източник на доходи. Други източници на доходи на Иша включват телевизионни риалити програми, актьорско майсторство и други начинания. Към октомври 2022 г. нейното нетно състояние се оценява на между 2-3 милиона USD.

кариера

Успоредно с дипломирането си тя започва работа. Започва работа за Hollister Company като представител на марката. Тя подаде оставка след четири месеца опит. След това, през май 2016 г., тя започва работа като стажант по управление на глобалното богатство в „UOB Kay Hian“. Работила е също като стажант по дигитален маркетинг и комуникации, творчески писател и други позиции в различни фирми. Иша избра да отвори свой собствен бутик за облекло, „Hut Mentality“, през 2017 г. Това е бизнес за електронна търговия, който продава ръчно изработени дрехи, произведени от занаятчии в Гуджарат, Индия. Тя също така ще представи линията си облекла по време на Седмицата на модата в Ню Йорк и ще я публикува в британския Vogue. Иша е творчески директор на своята марка, дигитален новатор и създател на съдържание.

Иша Пунджа гадже и запознанства

С кого се среща Иша Пунджа? Пунджа е красива и талантлива жена. Тя не е много откровена за връзката си. Тя размени много снимки с дете на име Ерик Уилитс. Тя сподели многобройни изображения с Ерик, всяко със сладък коментар. За последно тя публикува с него през януари 2019 г.

Популярни Публикации