Интервюто на Playboi Carti за гей и транс приятели обърква феновете

Playboy Books наскоро седна за дълго интервю с XXL Mag, по време на което той обсъди различни теми. Феновете бяха озадачени от един от коментарите на рапъра за неговите гей и транс приятели.

По време на интервюто 25-годишният изрази привързаността си към майката на бебето на Иги Азалия, Кание Уест, Лил Узи Верт и много други. Той също така обсъди предстоящия си албум Music.

 Playboy Books

Playboi Carti (Източник: Instagram)Интервю на Playboi Carti за гей и транс приятели

Интервюто с XXL даде на феновете представа за живота на рапъра и къде е той в момента. Отговорът му на един от въпросите в интервюто обаче кара феновете да се чудят какво е имал предвид със забележката си.

Интервюиращият разпита рапъра за неговия стил и музикална еволюция след издаването на неговия сингъл Magnolia през 2017 г. Когато го попитаха дали се чувства комфортно с модната си страна и рисуване на лицето, рапърът отговори: „Не бих дал пука, защото все едно обичам всички.

Не съдя никого, продължава той. Имам гей познати. Знаеш какво имам предвид? Имам транс приятели. излизал съм...

Въпреки че беше трогателно да се види как актьорът показва подкрепа за своите LGBTQ+ приятели, много фенове бяха объркани от използването на фразата 'done dated' от него.

Като се има предвид, че интервюиращият не притиска рапъра повече по темата, феновете се обърнаха към социалните медии, за да го обсъдят помежду си.

HITC се свърза с Carti за коментар. Въпреки това, към публикуването на тази статия, той все още не е получил отговор. Мемовете превзеха Twitter, след като инфлацията достигна нов 40-годишен връх.

Феновете реагират на коментара на рапъра за готово

Феновете са объркани от забележката на Карти, направена датирана. Много хора се чудят дали рапърът е имал предвид, че е имал романтична връзка с някого от LGBTQ+ общността и ако да, с кого?

По дяволите, излизаше с кого? написа един фен. Би било интересно да чуете рапър от висок профил като Карти да говори за срещи с транс жени или дори мъже, tbh. Но предполагам, че това нямаше да се случи за това интервю.

Карти излиза ли? – попита озадачен фен.

Рапърът хвали Baby Mama Iggy Azalea и Kanye West

На въпроса от какво се вълнува най-много в момента, 25-годишният младеж отговори: Синът ми. След три седмици ще има рожден ден. Взех му и луда верига. Той ще бъде главоболие.

След това рапърът похвали австралийската певица и майка му на бебето Иги, като я нарече страхотна майка.

Обожавам я до луната и обратно. Аз не съм женена. Тя вече не е омъжена. Но тя е една от най-добрите майки на планетата. И това е, което трябва да включите в книгата, разбирате ли? Обожавам я до луната и обратно. „Тя е най-добрата майка на света“, за пореден път заяви рапърът.

Когато го попитаха за връзката му с Kanye, рапърът го нарече „голям брат“, изразявайки привързаността си към рапъра Donda.

Популярни Публикации