Иниго Ониева- Wiki, възраст, приятелка, нетна стойност, етнос, кариера

Иниго Ониева е известен предприемач, дизайнер на превозни средства, партньор на знаменитост, медийна личност и звезда в социалните медии от Мадрид, Испания. Той стана известен в нацията, след като започна връзка с Тамара Фалко, известен испански моден дизайнер и телевизионна личност. Двойката публикува множество свои снимки в акаунтите си в социалните медии.

Бързи факти

Пълно истинско име Иниго Ониева Молас.
Известно име Иниго Ониева.
Нетна стойност 4 милиона щатски долара (приблизително).
рожден ден 7 юни 1989 г.
Възраст (към 2022 г.) 33 години.
Професия Предприемач, звезден партньор, дизайнер на автомобили и телевизионна личност.
Родно място Мадрид, Испания.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Училище/Колеж Пресвета Дева Мария
Университет Антонио де Небриха.
Кралски колеж по изкуство Интелигентна мобилност.
образование Следдипломна квалификация по проектиране на превозни средства.
Слънчев знак Зодия Близнаци.
Националност испански.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 10″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 65 кг .

Възраст и ранен живот на Иниго Ониева

Той е роден през 1989 г. на родителите си в Мадрид, Испания. Той каза на официалната си страница във Facebook, че сега живее в Лондон, Обединеното кралство. Всяка година на 7 юни той празнува рождения си ден със своите приятели, братя и сестри и родители. Получава няколко подаръка и поздравления за рожден ден от своите близки. Той е на 33 години (към 2022 г.).

Открихме чрез Facebook, че той е завършил образованието си в Bienaventurada Virgen Maria. След това посещава университета Antonio de Nebrija и получава бакалавърска степен по техническо инженерство в индустриалния дизайн. Иниго има и магистърска степен по дизайн на превозни средства от Royal College of Art Intelligent Mobility. Започва да се фокусира върху работата си, след като завършва обучението си.Височина и тегло на Иниго Ониева

Иниго Ониева е висока 5 фута 10 инча . Тежи приблизително 65 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

  Иниго Ониева

Нетната стойност на Иниго Ониева

Колко е нетната стойност на Иниго Ониева? Бившият партньор на Тамара Фалко води охолен начин на живот със семейството си. Живее в луксозна къща със семейството си. Иниго прави много пари от компанията си и от професията си на дизайнер на автомобили. Притежава и маркови и скъпи автомобили у дома. Нетната му стойност се оценява на над 4 милиона щатски долара към октомври 2022 г., според доклади (приблизително).

кариера

Иниго Ониева беше очарована от производството и създаването на нови идеи за лукс. След като завършва училище, той става професионален автомобилен дизайнер. Работил е като аерокосмически инженер в SENER Ingeniera y Sistemas от 2010 до 2011 г.

След това стартира собствена компания и представя иновативните си автомобилни идеи в социалните мрежи. Той е силно фокусиран върху професията си и работи доста усилено. Той се интересуваше от автомобилен дизайн още от гимназията, но никога не си е представял да започне кариерата си във филмовия бизнес като сестра си.

Иниго Ониева Приятелка и запознанства

С кого се среща Иниго Ониева? Ониева е успял и интелигентен човек. Той обича да прекарва време със своите приятели от гимназията и колежа и често публикува изображения в социалните медии. Всички знаят, че той е бил в любовна връзка с Тамара Фалко, известна телевизионна личност и моден дизайнер. Дуото започна да се среща през 2020 г. и сподели връзката си с последователите си.

Те винаги са били до един за друг в трудни моменти и никога не са се отказвали един от друг. Тамара публикува прекрасна снимка на себе си и Ониева на 22 септември 2022 г., обявявайки техния годеж. За съжаление, видеото на Иниго, на което той става интимен с друга жена, стана вирусно в цялата страна, което доведе до анулирането на годежа им на 24 септември 2022 г. Иниго също се извини за големия си гаф в социалните медии.

Популярни Публикации