Ингрид Ринк - Уики, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Ингрид Ринк е главен изпълнителен директор на Sensible Meals и американска бизнесдама, личен треньор и самоизработил се предприемач. Ингрид Ринк е най-известна с това, че е партньорка на Джордж Мърдок като Тайръс, известен бивш борец на WWE и актьор.

Бързи факти

Пълно име: Ингрид Ринк
Дата на раждане: 26 април 1984 г
Възраст: 37 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: бизнесдама, физически треньор, предприемач, звезден партньор
Държава: елен
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Джордж Мърдок в Тирис
Нетна стойност 3 милиона долара
Цвят на очите леска
Цвят на косата Рус
Националност американски
баща Гари Ринк
деца три (син: Рок, Рет и дъщеря: Джорджи Мърдок)

Биография на Ингрид Ринк

Ингрид Ринк е родена в САЩ на 26 април 1984 г. В момента е на 37 години и зодия Телец. Това лице е американски гражданин, който живее в Мандевил, Луизиана. Гари Ринк е името на баща й.

Самоличността на братя и сестри и други членове на семейството е неизвестна. Освен това малко се знае за гимназията на Ингрид. Ингрид, от друга страна, е много личен човек, който никога не е разкривал личната си информация на света.  Възраст на Ингрид Ринк

Ингрид Ринк

Височина и тегло

Тази жена е фитнес треньор, която е свалила повече от 100 паунда чрез ежедневни упражнения и питателна диета. Ринк е висок 5 фута 10 инча и тежи 56 килограма. Освен това тя има руса коса и лешникови очи. За съжаление нейният ръст и тегло не са известни и тя няма татуировки по тялото си.

кариера

Кариерата на Ингрид е на бизнесдама и треньор. В резултат на това тя е самоизградила се бизнесдама и главен изпълнителен директор на „Sensible Meals“. Това е фирма, която насърчава здравословното хранене и е основана през 2014 г. Тази жена започва бизнеса си, след като детето й е диагностицирано с диабет. Нейната основна цел е да започне бизнес, който насърчава здравословния живот.

Тя също е работила като личен треньор през последните 20 години. От 15-годишна възраст тази личност се интересува от упражнения и поддържане на здраво тяло. Тя също започна да взема уроци по фитнес. В резултат на нейната смелост и любов към здравословния начин на живот и красивата фигура, тя основава компанията Sensible Meals. Сега тя контролира най-голямата фирма за приготвяне на храна в Съединените щати.

Ринк стартира бизнеса си само с 50 долара в банковата си сметка и го превърна в предприятие за милиони долари, в което работят над 1200 души. Този човек също е член на Circle of Red, американска благотворителна организация, която повишава осведомеността за сърдечните заболявания.

Ингрид също подкрепя фонд за изследване на диабета като корпоративен спонсор. Тя е и основател на организацията с нестопанска цел Leading Ladies League. Тя също така продължава да води фитнес сесии в студиото си в свободното си време, които са безплатни.

Ингрид Ринк не струва

Ингрид Ринк е натрупал значителна сума пари като успешен предприемач. Към октомври 2022 г. се смята, че нейното нетно състояние е над 3 милиона долара. Този човек е спечелил много пари чрез своя бизнес и други начинания.

  Ингрид Ринк не струва

Ингрид Ринк

Ингрид Ринк Гадже, Запознанства

Тя е във връзка с Джордж Мърдок, известен още като Тайръс. той е известен американски актьор, политически коментатор в кабелна телевизия и професионален борец. Те се срещат един с друг от десетилетия и споделят щастлив живот заедно.

Рок и Рет са имената на двамата й синове от предишна връзка. Тайръс и тя имат дъщеря на име Джорджи Мърдок заедно. Най-голямото й дете, Рок, беше диагностицирано с диабет тип 1, така че тя започна да разработва правилен план за хранене, който се превърна в компания.

Популярни Публикации