Инес де Рамон и Пол Уесли се разделиха след 3 години брак

Пол Уесли и Инес де Рамон се развеждат след три години брак. На 18 септември агентът на двойката се обърна към раздялата, разкривайки, че двойката е живяла разделени от известно време. Говорителят продължи:

Решението за развод е взаимно и взето преди пет месеца. В този момент те желаят уединение.

Към момента на писане нито Уесли, нито Рамон са направили официална забележка по темата. Инес де Рамон е директор на едро за базираната в Лос Анджелис фирма за бижута Anita Ko Jewelry, чиито дизайни са носени от знаменитости като Хейли Бийбър, Кортни Кардашиян и Манди Мур. Въпреки че не е ясно как са се запознали, двойката се ожени през 2019 г.Всичко, което се знае за брака на Пол Уесли

През 2013 г. Инес де Рамон получава бакалавърска степен по бизнес администрация от университета в Женева. Рамон също е сертифициран треньор по здравословно хранене чрез Института за интегративно хранене. Въпреки широкото си образование, Рамон е прекарала по-голямата част от кариерата си в бизнеса с бижута. Според страницата на Рамон в LinkedIn тя преди е работила в отдела за бижута на Christie и в секцията за търговия на дребно на швейцарския бижутер De Grisogono. Тя участва и в рекламна кампания за Anita Ko Jewelry през февруари тази година.

 Инес де Рамон

Рамон говори свободно френски, английски, немски и италиански. Нейната точна дата на раждане, възраст, професия и образование не са ясни.

Връзката на Пол Уесли и Инес де Рамон

Пол Уесли и Инес де Рамон бяха снимани за първи път заедно в Ню Йорк през юни 2018 г., държейки се за ръце след среща на вечеря. Те оповестиха връзката си публично през следващия месец в Instagram, когато Уесли сподели своя снимка с Рамон, Джесика Шор и Нина Добрев на сватба в Монтаук, Ню Йорк. Сватбата беше оповестена за първи път, когато Пол и Инес бяха видени да носят еднакви брачни халки през февруари 2019 г. Актьорът от „Дневниците на вампира“ Нина Добрев спомена Рамон като съпругата на Уесли по време на подкаст през юни 2019 г. Тя каза:

Прекарваме много време заедно. Имаме голямо приятелство. Жена му е прекрасна. Удивително е как времето променя нещата, тъй като никога не съм си представял, че той ще бъде един от най-близките ми приятели.

 Инес де Рамон

Уесли говори пред списание People през 2020 г. за карантината и времето, което прекара у дома с Рамон и тяхното куче Грег по време на епидемията. Той изрази благодарност за възможността да си вземе отпуск, заявявайки, че това е било полезно за него и му е помогнало да промени приоритетите в живота си. Пол Уесли е най-известен с ролята си на Стефан Салваторе в свръхестествената юношеска драма „Дневниците на вампира“. Освен това, той играе Джеймс Т. Кърк в сериала Paramount+ Стар Трек: Странни нови светове. От 2011 г. до 2013 г. Пол беше женен за актрисата Тори Де Вито, преди да се ожени за Инес де Рамон.

Популярни Публикации