Инди Гарднър - възраст, височина, гадже, нетно състояние, етническа принадлежност

Инди Гарднър е изгряваща звезда в социалните медии от Съединените щати. Инди Гарднър е най-известна с изявите си в YouTube канала и блога „Gardner Quad Squad. Научете повече за нетната стойност на Инди Гарднър, възраст, биография, височина, гадже, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Инди Гарднър
Дата на раждане: 28 декември 2014 г
Възраст: Шест години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: две
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Женски пол
Професия: YouTuber, член на семейството
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Рус
Родно място Юта
Националност американски
баща Тайсън Гарднър
Майка Ашли
Братя и сестри три (сестри: Есме Гарднър, Скарлет и Еванджелин)
Facebook Инди Гарднър във Facebook
Youtube Инди Гарднър Youtube
Instagram Инди Гарднър в Instagram
Лична мрежа Лична мрежа на Инди Гарднър

Инди Гарднър Възраст и ранен живот

Инди Гарднър е родена на 28 декември 2014 г. Тя е родена и израснала в Юта, САЩ. В момента тя е на шест годинки, а зодията й е Козирог. Що се отнася до родителите й, Ашли Гарднър е името на майка й, а Тайсън Гарднър е на баща й. Майка й също беше диагностицирана с ендометриоза, което не позволява на родителите й да заченат в продължение на осем години.

Тя има трима братя и сестри, идентична сестра близначка, Есме Гарднър, и две братя и сестри, Скарлет и Еванджелин. Няма подробности за нейното образование; въпреки това, като се има предвид възрастта й, тя може да е на училище сега.Височина и тегло на Инди Гарднър

Колко висок е Инди Гарднър? Инди е прекрасна млада дама. В момента е със среден ръст и тегло. Тя е в добро здраве и поддържа здравословно ниво на фитнес. Нейният размер и тегло в момента не са налични. От друга страна, Инди тежеше само 1 фунт, 13 унции и беше дълга около един фут, когато се роди. Освен това тя има чифт кафяви очи и копринено руса коса.

  Инди Гарднър

Височина на Инди Гарднър (Източник: Pinterest)

кариера

Инди е най-известна с изявите си в YouTube канала „Gardner Quad Squad“. Тя и нейните братя и сестри са резултат от ин витро оплождане. „Gardner Quad Squad“ е семеен влог канал с вирусни видеоклипове като „Смяна на четиризнаци“, „Мама се прибира от ваканция!!!“ и „Обобщава майчинството за 34 секунди“.

Нетна стойност на Инди Гарднър 2022 г

Колко е нетната стойност на Инди Гарднър? Тя е още дете и няма своите доходи. Тя води щастлив и охолен начин на живот благодарение на приходите на родителите си, които споделя с братята и сестрите си. Каналът на семейството в YouTube, „Gardner Quad Squad“ печели приблизително 4,11K към октомври 2022 г.

Инди Гарднър Гадже и срещи

С кого се среща Инди Гарднър? Тази прекрасна млада дама е само на шест години и несъмнено няма връзка. Семейното й положение остава непроменено. Тя все още не е готова за романтична връзка. Нейната красота, чар и талант, от друга страна, ще привличат много любовници към нея в бъдеще. Да се ​​надяваме, че ще намери любящо и грижовно гадже в бъдеще.

Популярни Публикации