Imani Hakim- Възраст, биография, нетна стойност, височина, срещи, кариера

Имани Хаким е личност в социалните медии и актриса от Съединените щати. Тя стана известна като Тоня Рок в сериала UPN/CW. Освен това, тя има значителна база от фенове в Instagram. Разгледайте Уикипедия на Имани Хаким, биография, възраст, височина, тегло, срещи, афера, ранен живот, гадже, измервания на тялото, нетно състояние, семейство, кариера и много други факти за нея. Вижте статията по-долу, за да научите за възрастта, биографията, височината, теглото, възрастта, срещите, нетната стойност, гаджето, кариерата, фактите на Imani Hakim

Бързи факти

Истинско име Имани Хаким
Псевдоним вяра
Известен като Youtuber, звезда на социалните медии
Възраст 27-годишен
рожден ден 12 август 1993 г
Родно място Кливланд, Охайо
Знак за раждане Лео
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 6 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото прибл. 36-28-40 инча
Размер на чашката на сутиена 36 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Номер на обувка 5,5 (САЩ)
Запознанства/гадже Матю Ръсел
Съпруг не
Нетна стойност милиона – милиона

Имани Хаким Биография

Имани Хаким е успешна самоизградила се жена. Тя вярва, че вие ​​сте средният от петте души, с които прекарвате най-много време. И докато дали това е вярно или не е спорно, реалността е, че да бъдеш сред правилните хора може само да ти помогне да растеш. Ще бъдете по-амбициозни и ще постигнете повече, ако сте заобиколени от хора, които подкрепят вашата амбиция. Трябва да избягвате близки, които ви казват, че целите ви са глупави и трябва да ги промените. Бъдете сред хора, които ви карат да се чувствате спокойни, като сте амбициозен, стремеж, който сте, за да можете да станете успешният човек, който сте родени да бъдете.

Imani Hakim Възраст, Етнос, Зодия

На колко години е Имани Хаким? Нейната рождена дата е 12 август 1993 г. Тя е на 27 години към 2022 г. . Тя е от смесен етнос и има американско гражданство. Нейната зодия е Лъв. Нейното родно място е Кливланд, Охайо. Имената на баща й и майка й са неизвестни. Баща й беше този, който я отгледа. Тя е най-малкият от петима братя. Има добро образование.Имани Хаким Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Имани Хаким? . Тя е висока 5 фута 6 инча, 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи приблизително 55 кг (121 фунта) . Тя има прекрасни тъмнокафяви очи и черна коса. Какви са телесните мерки на Imani Hakim? Тя често зарадва феновете си, като споделя своите снимки на модел в Instagram и те изглеждат нетърпеливи да изразят благодарност за актуализацията на нейните снимки. Размерите на тялото й са 36-28-40 инча. Тя има размер на чашката на сутиена 36 C.

  Имани Хаким нетна стойност

Имани Хаким Нетна стойност

Нетната стойност на Imani Hakim не е известна. Нетната й стойност се оценява на между 3 и 5 милиона долара. Първата й професионална изява е в реклама на Макдоналдс. Тя се появява в сценични продукции на Пепеляшка и Хобит.

  Имани Хаким Биография Инфографика

Имани Хаким Биография

Имани Хаким Връзка и гадже

Кой е гаджето на Имани Хаким? Името на приятеля й е Матю Ръсел. Любовната двойка живее пълноценно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Imani Hakim (@imanihakim)

Професионалната кариера на Имани Хаким

Имани Хаким започва като актриса. Нейните роли включват Тоня Рок в ситкома на UPN/CW Everybody Hates Chris и олимпийската златна медалистка Габриел Дъглас в оригиналния филм на Lifetime The Gabby Douglas Story, чиято премиера беше през 2014 г.

Факти за Имани Хаким

  • Имани Хаким обича животните.
  • Имани започва да учи актьорско майсторство в Karamu House Theatre в Кливланд, Охайо, когато е на седем.
  • Тя също присъства на Alexander’s Workshop в Лейкууд, Калифорния, и The Young Actor’s Space в Бърбанк, Калифорния.
  • Членовете на семейството й са много близки с нея.
  • Обича да пътува.

Популярни Публикации