Има ли някой, който е умрял на „гол и уплашен“? Покажете факти, които трябва да знаете

Голи и уплашени е телевизионно реалити шоу за оцеляване на открито, което принадлежи към различен жанр. Докато някои аспекти на риалити предаванията за оцеляване са инсценирани, предварително планирани или просто изпълнявани под експертен надзор, други изобразяват фатални ситуации, в които обикновените хора може да не оцелеят дори за ден.

По време на заснемането на няколко предавания за оцеляване се случиха злополуки, инциденти и дори смъртни случаи. Но случвало ли се е това на Naked and Afraid?

Има ли някой, който е умрял на „Голи и уплашени?“

Naked and Afraid е риалити шоу на Discovery Channel, в което участниците са принудени да оцеляват сами в пустинята в продължение на 21 дни.Те трябва да ходят без дрехи и могат да носят само една полезна лична вещ. Освен това, те трябва да намерят храна, подслон и вода, за да оцелеят в гората. Въпреки че оцелелите имат възможността да напуснат, публиката се чуди дали всичко си струва предвид риска, пред който са изправени за живота си.

Някои зрители се чудеха дали участник някога е умрял в шоуто поради тежките условия. Не не е. В Naked and Afraid няма смъртни случаи. Има обаче няколко случая, в които състезателите, като Ману Тойго и Саманта Ол, са били опасно близо до смъртта.

Някои състезатели от „Голи и уплашени“ бяха почти убити

Ману Тойго беше ухапан от комар, докато снимаше епизод на Naked and Afraid през 2013 г. В интервю за TMZ от 2013 г. каза, че тогава не е мислила много за ухапването, но когато се върнала в Лос Анджелис, започнала да изпитва мъчително главоболие и кървене от носа.

Състоянието на Тойго се влоши, така че тя вече не можеше да стои сама. Роднините й я откарали по спешност в болницата, където й поставили диагноза хеморагична треска денга.

Стипцата „Голи и уплашени“ беше хоспитализиран две седмици, преди да бъде освободен. Въпреки преживяното близо до смъртта, тя каза, че няма да промени нищо по въпроса.
Това беше най-епичното преживяване, което можех да имам, каза тя.

Саманта Ол беше най-новият кандидат, който е имал преживяване близо до смъртта. Тя изглеждаше изтощена, след като беше хваната в гръмотевична буря, докато снимаше епизода от сезон 8 „Stone Cold“.

Саманта Ол беше най-новият кандидат, който е имал преживяване близо до смъртта. Тя изглеждаше изтощена, след като беше хваната в гръмотевична буря, докато снимаше епизода от сезон 8 „Stone Cold“.

Тя отказа да сподели топлината на тялото си с Адам, нейния спътник. Ол беше достигнал втори етап или умерена хипотермия, докато той извика помощ, и тя не можеше да усети крайниците си. Според докладите на Yahoo от 2017 г. парамедикът на сцената се е притеснявал, че органите на Ол ще откажат. За щастие той успя да я закара навреме в болницата.

Ол беше рехабилитиран без дълготрайни последствия. Децата ми ще видят, знаете ли, мама го направи, каза тя по време на възстановяването си. Тя продължи да казва, че последната част е твърде много за тялото й, за да се справи. Тя беше развълнувана да даде на Адам пет и да му каже, че успяхме.

  Голи и уплашени

Голи и уплашени

Компенсирани ли са участниците в „Голи и уплашени“?

Въпросът дали състезателите в „Голи и уплашени“ са платени отдавна се обсъжда. Според официалното описание на шоуто, единствената награда е тяхната гордост и чувство за постижение. Бивши членове на актьорския състав също са заявили в интервюта, че са в шоуто за преживяването и за да докажат на себе си, че са способни да оцелеят в дивата природа.

Кристи Ръсел, кастинг директор на шоуто, беше попитана дали има награда за тези, които изпълнят предизвикателството в интервю за Channel Guide през 2015 г. Награда няма, категорично заяви тя.

Как се компенсират участниците?

Ръсел спомена, че въпреки че няма парични награди, кандидатите получават компенсация за отделеното време. По думите й пропуснатите заплати се компенсират с месечна стипендия.

Ще им бъдат дадени и двупосочни самолетни билети до мястото на предизвикателството за оцеляване. Според правилата на Naked and Afraid, публикувани през 2014 г., на кандидатите ще бъдат дадени и 00 в брой.

Като се има предвид, че физическото и психическото благосъстояние на кандидатите също е заложено на карта, мрежата избира само претенденти, които са физически годни за предизвикателството за оцеляване.

Популярни Публикации