Илейн Ортън - Всичко, което трябва да знаете за нея

на Ранди Ортън майката е Илейн Ортън. Ранди, с истинско име Рандал Кийт Ортън, е професионален кечист и актьор. Илейн също е работила като медицинска сестра в Christian Hospital NE в Мисури.

Бързи факти

Пълно име Илейн Ортън
Първо име Илейн
Фамилия Ортън
Професия Майка на знаменитост
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг Боб Ортън младши
Без деца 3
Женен Дата 1968 г

Семейна история на Илейн Ортън

Илейн се омъжи за бореца Боб Ортън младши. Той е известен като Каубой. Той се бори в Япония и САЩ. Спечели 25 титли по борба. „Залата на славата на WWE“ беше възможност. Изпълнението на пръстена на съпруга й трогна мнозина. Той има глобални фенове. Джим Брънзел и Лани Пофо го аплодираха. Боб и Илейн имат двама сина и дъщеря.

Тяхната дъщеря е Беки. И двамата синове са артисти. Нейтън е комик и китарист от Бруклин. Той се казва Нейт, а не Нейтън. По-големият син последва стъпките на баща си. Ранди също е печелил Световната титла в тежка категория на WWE четири пъти. Семейството му го смята за трето поколение борец. Съпругът на младата Илейн имаше хепатит С. Симптомите на Боб изчезнаха, когато той порасна.Човекът е забравил, че е болен. Той все още имаше това състояние след 30 години. Синът му Ранди се биеше с Гробаря. Болестта на човека скри Гробаря. По-късно Джон Лауринатис му каза, че Боб е обезкървил Гробаря в предишна битка. Рисковано, защото болестта може да се разпространи. Ето защо съпругът й напусна WWE през 2006 г. Ранди се ожени за Ким Мари Кеслър, дъщерята на Илейн. Те започнаха да се срещат през 2012 г., след като се запознаха в Ню Йорк. Ранди предложи в Бора Бора. Тя прие и публикува снимка, на която носи пръстен. Приемът им беше в Лас Вегас. Правеха ритуали във Вегас. Въпреки че имат деца от предишна връзка (Алана Мари Ортън), двойката приветства Бруклин Роуз Ортън през 2016 г. В Сейнт Чарлз, Мисури.

Кариера на сина на Илейн Ортън

Преди да стане шампион, Ранди Ортън участва активно в различни програми. Асоциацията по борба в Средния Мисури и конференцията по борба в Южен Илинойс му осигуриха обучение. По-късно той се ангажира с WWF. След това мъжът беше прехвърлен в Ohio Valley Wrestling. Ранди също стана член на стабилната еволюция. След това той предприе невероятно пътуване, което продължи много години.

Нетната стойност на Илейн Ортън

Ще споменем общата прогнозна нетна стойност на нейния син, тъй като финансовото описание на Илейн Ортън не е предоставено. Ранди има истинска нетна стойност от 7 милиона долара, със заплата от 4,5 милиона долара.

Популярни Публикации