Илайджа Молдън- Wiki, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, нетна стойност, кариера

Илия Молден е корнербек на Тенеси Тайтаните от Националната футболна лига. След като игра колежански футбол във Вашингтон, Илайджа Молдън беше избран от Титаните в третия кръг на Драфта на NFL 2021.

Бързи факти

Пълно име: Илия Молден
Дата на раждане: 30 януари 1999 г
Възраст: 23 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Мъжки
Професия: NFL играч
Държава: Америка
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Данел К. Клунд
Нетна стойност 5 милиона долара - 10 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Ню Орлиънс, Луизиана
Националност американски
образование Университет на Вашингтон
баща Алекс Молдън
Майка Кристин Молдън
Братя и сестри 7

Биография на Илайджа Молдън

Илайджа Монро Молдън , по-известен като Илайджа Молдън, е роден на 30 януари 1999 г. в Ню Орлиънс, Луизиана, САЩ. В момента той е на 23 години и е американски гражданин. Освен това неговата зодия е Риби, а етническата му принадлежност е неизвестна. По отношение на родителите си той е син на Алекс Молдън (баща) и Кристин Молдън (майка) (майка). Освен това той има седем братя и сестри, чиято самоличност е неизвестна на широката общественост.

Илия Молден Образование

Що се отнася до академичните му пълномощия, той посещава гимназия West Linn. Той посещава университета във Вашингтон след завършване на гимназията си.Височина, Тегло на Илия Молдън

Що се отнася до външния вид, Илия има черна коса и черни очи. Играчът е висок 5 фута 8 инча и тежи приблизително 87 кг. Няма друга налична информация за другите измервания на тялото на Илия.

  Илия Молден

Илайджа Молдън (Източник: Instagram)

кариера

Започва да играе американски футбол в гимназията. Освен това той играе корнербек и бягащ бек като второкурсник. Като младши, той изведе Уест Лин до рекорд 12-2 и място в мача за държавно първенство 6A. Той се втурна за 1071 ярда при 106 изпълнения и отбеляза седемнадесет пъти, като същевременно получи 476 ярда при 28 приема и отбеляза шест пъти.

Той беше обявен за първи отбор на All-Three Rivers League както в атака, така и в защита. В старшата си година той изведе West Linn до рекорд от 14-0, включително победа с 62-7 в мача за държавно първенство 6A. Той се втурна за 784 ярда и единадесет тъчдауна при 59 опита. След последната си година той беше новобранец с национално ранг. Според ESPN той е вторият в ранглистата играч в Орегон, 213-ият като цяло и 19-ият корнербек в САЩ.

Като първокурсник във Вашингтон през 2017 г. той се появи в 13 мача и записа 19 битки. Освен това той игра във всичките 14 мача като второкурсник през 2018 г., като общо 29 прихващания. През юношеския си сезон той стана титуляр за първи път, появявайки се във всичките 13 мача. До края на сезона той имаше 79 битки и четири осуетявания.

Той беше обявен за MVP на Las Vegas Bowl за 2019 г., след като регистрира опит за улавяне и ограничена грешка по време на играта. На 21 декември 2020 г. той обяви, че ще се откаже от оставащото си право на участие и ще участва в драфта на NFL през 2021 г. Tennessee Titans го избраха със 100-ия общ избор в третия кръг на драфта на NFL на 30 април 2021 г. На 22 юли , той също подписа четиригодишен договор за новобранец с Тенеси.

Илия Молдън Нетна стойност

Илия Молден все още не е получил големи награди или признание в кариерата си. Той работи усилено, за да постигне някои от тях и можем да очакваме Илия да ги получи в близко бъдеще.

Илайджа е направил много пари в кариерата си на американски футболист. Освен това той има приблизителна нетна стойност от милиона до милиона към октомври 2022 г.

Приятелка на Илайджа Молдън, запознанства

Що се отнася до романтичния му статус, Илайджа се среща с годеницата си Данел С. Клунд. Данел е завършила университета в Невада, където е играла футбол в гимназията. Освен това тя и Илайджа започнаха да се срещат през 2018 г. Освен това, Илайджа Молдън не е замесен в никакви противоречия или слухове в момента и се концентрира върху кариерата си.

Популярни Публикации