Илън Мъск правил ли е тройка с Амбър Хърд и Кара Делевин

Твърденията, че Илон Мъск имаше тройка с Амбър Хърд и Кара Делевин продължават да доминират в процеса Деп-Хърд. Илон Мъск също стана част от процеса срещу Джони Деп и Амбър Хърд. През 2016 г. Мъск е имал тройка с Хърд и актрисата модел Кара Делевин в апартамента на Деп в Лос Анджелис, според съдебни документи. Това се случи, докато актьорът снимаше в Австралия. Твърденията обаче по-късно бяха опровергани от технологичния милиардер. След развода си с Джони Деп, Амбър Хърд започва да се среща с Илон Мъск. За първи път се срещат на снимачната площадка на Machete Kills и оттогава остават приятели.

Какво е участието на Илон Мъск в процеса Деп-Хърд?

Според съдебните документи Мъск е един от потенциалните свидетели на Хърд. Двойката се срещаше около година, между 2016 и 2017 г.

Според Daily Mail Джош Дрю, бившият съпруг на приятелката на Хърд Ракел Пенингтън – не ММА боецът – е казал на адвокатите на Деп през ноември 2019 г., че актрисата е имала тристранна афера с Делевин и Мъск, докато все още е била с Деп. От февруари 2015 г. до май 2016 г. Хърд и Деп бяха женени. Според Page Six, Дрю живееше без наем в един от апартаментите на Деп в Лос Анджелис по това време.http://

Какво трябваше да каже Мъск за слуховата тройка?

Главният изпълнителен директор на Tesla категорично отрече слуховете през 2020 г. и докато Хърд и Мъск се срещаха в продължение на една година, предприемачът никога не е имал връзка с Делевин.

Кара и аз сме приятели, но никога не сме били интимни, каза Мъск пред Page Six.

Също така бих искал да повторя, че с Амбър започнахме да се срещаме едва около месец след подаването на нейния развод.
Не мисля, че някога съм бил в присъствието на Амбър по време на брака им!

Мъск не е фен на процеса за клевета: По отношение на това дело бих препоръчал на всички замесени да заровят брадвата и да продължат напред. Животът е твърде кратък, за да се занимаваме с негативизъм твърде дълго.

Никой няма да каже, след като всичко свърши, че му се иска съдебната битка да е продължила по-дълго!

Делевин никога не е говорила за слуховете, но все пак е възможно тя и Мъск да бъдат призовани да свидетелстват по време на процеса, лично или чрез видео връзка.

Популярни Публикации