iiFNaTiK- Възраст, височина, нетно състояние, приятелка, кариера, националност

iiFNaTiK е YouTube личност от Съединените щати с голяма база от фенове. iiFNaTiK стана известен чрез своите видеоклипове и музикални обложки на Roblox и Minecraft. Научете повече за нетната стойност на iiFNaTiK, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, приятелка, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Анджело Майкъл
Дата на раждане: 07 април 1997 г
Възраст: 24 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Мъжки
Професия: YouTuber, геймър
Държава: елен
Семейно положение: по отношение
Запознанства Сузана Пара Конготе
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Чикаго, Илинойс
Националност американски
Братя и сестри един брат
Twitter Анджело Майкъл Twitter
Youtube Анджело Майкъл Youtube
Instagram Instagram на Анджело Майкъл

iiFNaTiK Възраст и ранен живот

Анджело Майкъл, известен още като iiFNaTiK, е роден на 07 април 1997 г. в Чикаго, Илинойс, САЩ. Той е на 23 години и е роден под зодия Овен. Има брат, но самоличността му е неизвестна. От друга страна, брат му беше представен във видео, озаглавено Minecraft: Factions Let’s Play! Епизод 2 – Брат СРЕЩУ Брат?!. Няма повече информация за неговите предци. Липсва информация и за академичната му грамотност.

iiFNaTiK Височина и тегло

Колко е висок iiFNaTiK? Запазил е здрава и стегната физика. Майкъл не е разкрил точния си ръст или тегло. Той също така не е разкрил никакви допълнителни измервания на тялото. Все още не са обявени размерите на роклята и обувките му. Той също има черна коса и тъмнокафяви очи.  iiFNaTiK

iiFNaTiK (Източник: Pinterest)

кариера

Майкъл е известен със своите геймплеи на Roblox и видеоклипове за реакция. Той е член на групата Roblox YouTuber The Crew. Други членове на YouTube в екипа включват Tofuu, Poke и Hyper. Подобно на другите членове на The Crew, Майкъл е наказан за измамното си съдържание, заглавия на видеоклипове и миниатюри. Ant, с когото си сътрудничи във видеоклип за Minecraft Badlion Montage, е първият член на екипа, когото среща.

Преди да започнете да играете Roblox, той направи видеоклипове за Minecraft mod и Minecraft Let’s Play! видеоклипове. Той най-вече играе мода на Minecraft Minecraft: Factions. Всъщност беше част от поредица. Серията продължи 42 видеоклипа, преди да премине в нова серия, наречена Factions Fuchsia. Minecraft Badlion Montage, Minecraft Skywars, Minecraft Microbattles, Minecraft Murder Mystery и Counter-Strike: Global Defense също бяха играни от iifnatik.

Майкъл откри Roblox през септември 2016 г. Той започна с ролята на Roblox Big Brother заедно с други членове на Crew. По-късно той започва да играе други игри на Roblox като Jailbreak, Bee Swarm Simulator и Pet Simulator. Майкъл също така правеше видеоклипове с администраторски команди, в които контролираше или тролваше хора в игрите на Roblox, използвайки администраторски команди.

iiFNaTiK Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на iiFNaTiK? Професията на Майкъл най-вероятно му носи добър живот. Основният му източник на доходи може да са неговите видеоклипове в YouTube. Към 2022 г. приблизителната нетна стойност на iiFNaTiK е 1 милион долара.

iiFNaTiK Приятелка и запознанства

С кого се среща iiFNaTiK? В момента Майкъл има връзка със Сузана Пара Конготе. Той сподели за първи път снимка с нея на 27 юни 2020 г. Преди това той качи видеоклип в YouTube, озаглавен „ДА УЧА ИСТИНСКАТА МИ ПРИЯТЕЛКА КАК ДА ИГРА НА JAILBREAK! (Roblox)“, намеквайки, че има приятелка. Името на момичето, от друга страна, е Алисън. Няма информация дали все още се срещат или не.

Популярни Публикации