Ида Винтерберг- Биография, Смърт, Възраст, Етническа принадлежност, Ръст, Кариера

Ида Винтерберг беше датска знаменитост, StarKid, актриса, модел и предприемач от Копенхаген, Дания. Айда е добре известна в индустрията като най-малката дъщеря на Томас Винтерберг. Нека ви кажа, че Томас е известен режисьор и писател. Той е известен с произведения като The Hunt, Kursk, Submarino, Dear Wendy и The Celebration и др.

От друга страна, най-малката му дъщеря Ида Винтерберг беше завършена актриса. Тя едва наскоро беше започнала кариерата си в развлекателната индустрия, но Ида загина на 19-годишна възраст в автомобилна катастрофа в Белгия на 4 май 2019 г.

Името на Ида Винтерберг стана популярно в интернет на 25 април 2021 г., след като баща й посвети наградата си „Оскар“ на нея. Нека ви кажа, че баща й спечели Оскар за изключителния си филм Още един кръг (2020). Повече информация за най-малката дъщеря на Томас Винтерберг, Ида Винтерберг, можете да намерите в тази статия.Бързи факти

Пълно истинско име Ида Винтерберг.
Възраст (към момента на смъртта) 19 години (към 2019 г.).
Професия Актриса, модел и предприемач.
Дата на раждане 28 февруари 2000 г. (понеделник).
Дата на смъртта 4 май 2019 г. (събота).
Място на раждане Копенхаген, Дания.
Място на смъртта Белгия.
Погребан 8 май 2019 г. на гробището Холмен, Копенхаген, Дания.
образование Завършил гимназия.
Алма матер Гимназия Aurehøj.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг
Цвят на очите Син.
Цвят на косата Рус.
Националност датски.
Религия Кристиян.
Зодия Риби.

Биография на Ида Винтерберг

Ида Винтерберг е родена в Копенхаген, Дания в понеделник, 28 февруари 2000 г. . Тя е била на 19 години, според източници (по време на смъртта си).

Ида е работила в развлекателната индустрия, защото е дъщеря на известен режисьор. Според съобщения в медиите Ида Винтерберг е завършила дипломата си за гимназия в Aurehj Gymnasium. След това тя започна да се концентрира върху кариерата си. За съжаление талантливата млада дама загина при трагичен инцидент.

Ида Винтерберг беше от бял кавказки произход. Що се отнася до семейството й, тя беше най-голямата дъщеря на популярния датски режисьор Томас Винтерберг (баща). Името на майка й е Мария Уолбом.

Тя също има по-голяма сестра на име Нана Винтерберг в семейството. Според Уикипедия родителите й Томас Винтерберг и Мария Уолбом се развеждат през 2007 г.

Ида беше на седем години, когато родителите й се разведоха. След три години развод баща й се жени повторно за известна актриса на име Хелене Рейнгард Нойман. Въпреки това няма точна информация за доведените братя и сестри на Ида.

  Ида Винтерберг

Ида Винтерберг със семейството си (Източник: Pinterest)

кариера

Ида Винтерберг, дъщерята на Томас Винтерберг, започва кариерата си в развлекателната индустрия. Според IMDB, тя също направи специално благодарствено появяване във филма на баща си от 2010 г. Submarino.

Освен това тя се появи в няколко късометражни филма и реклами. Баща й посвети своя Оскар на най-малката си дъщеря Айда на 25 април 2021 г.

Айда Винтерберг Нетуърт

Нетното състояние на Ида Винтерберг е около 2 милиона долара към 2021 г.

Факти

  • Ида не разкри никаква информация за живота си на срещи.
  • Тя била необвързана, според докладите.
  • Ида, според източници, обичала да прекарва време със семейството и приятелите си.
  • Тя също е присъствала на различни церемонии по награждаване и е ходила по червения килим със семейството си.
  • Ида Винтерберг също е спомената в няколко статии в списания.

Популярни Публикации