Ида Сигал - биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Айда Сигал е американски журналист и репортер. Освен това от януари 2003 г. Айда Сигал работи като репортер на ефирни новини за NBC New York.

Бързи факти

Пълно име: Айда Сигал
Дата на раждане: 05 ноември 1977 г
Възраст: 44 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Женски пол
Професия: Журналист, новинарски репортер
Държава: Америка
Семейно положение: женен
Нетна стойност 900 хиляди щатски долара
Заплата 68 хиляди щатски долара
Цвят на очите Кафяви очи
Цвят на косата Кафява коса
Родно място Ню Йорк, Ню Йорк,
Националност американски
Религия Кристиян
образование Университет в Сиракюз
деца две

Биография на Ида Сигал

Айда Сигал е роден на 5 ноември 1977 г. в Ню Йорк, САЩ. Тя е родена под зодия Скорпион и ще навърши 44 години през 2021 г. Ида Джъстин Сигал е истинското й рождено име. Освен това тя е израснала в Уест Вилидж в Ню Йорк с родителите си.

Тя обаче не е направила публично достояние самоличността или професията на родителя си. Освен това тя не е разкрила дали има братя и сестри или не. Въпреки факта, че самоличността на родителите й е неизвестна, можем да предположим, че са я отгледали добре в нейния квартал Уест Вилидж.Айда Сигал посещава и завършва местно училище в родния си град. След това тя се записва в Newhouse School of Public Communication на университета в Сиракюз, където завършва с отличие по телевизионна журналистика и публична политика.

  Възрастта на Ида Сигал

Айда Сигал

Височина и тегло на Айда Сигал

Айда Сигал е слаба жена с кафява коса и кафяви очи. Освен това няма допълнителна информация относно измерванията на тялото на Сигал.

кариера

Айда Сигал започва кариерата си като стажант в NBC Asia през 1999 г., докато живее в Хонг Конг. След това тя работи като стажант за NBC Asia, докато не се присъедини към WNBC. Освен това тя работи в News 12 в Бронкс като репортер и водещ. По време на мандата си в News 12 тя отразява различни истории, включително процеса срещу полицаи, обвинени в убийството на Амаду Диало и атаките от 11 септември.

Освен това тя работи като репортер за News 12 Long Island, където отразява образованието, политиката и престъпността. Тя започва кариерата си в NBC Ню Йорк през 2003 г. и е прекарала по-голямата част от репортерската си кариера в района на Три щата. Освен това, докато работи като репортер за NBC Ню Йорк, тя отразява сърцераздирателни пожари, урагани, виелици и инциденти.

Освен това, тя запази веселото си поведение в безброй игрални истории, осветяващи най-доброто от човешкия дух. Освен това тя отразява стрелбата в началното училище Sandy Hook, президентските избори през 2016 г. и фаталната катастрофа с влак Riverdale Metro-North. През 2015 г. Scholastic публикува първата си глава от поредицата детски книги, озаглавена Emma Is In The Air.

Освен това книгата й разказва за приключенията на безстрашна репортерка, която започва да разгадава мистерии в началното си училище на осемгодишна възраст и излъчва новините си на всичките си приятели. Тя започва да пише детски книги в отговор на любопитните деца, които среща в своята общност и които са любопитни какво е да си репортер. В момента тя работи като общ репортер за NBC 4 New York, започвайки в 16:00 часа. в делнични дни и в 18ч. неделя вечер.

Нетната стойност на Айда Сигал

Айда Сигал е натрупал значително богатство като журналист и репортер. Тя печели приблизително 68 хиляди долара на година в NBC New York, според онлайн източници. Освен това приблизителната й нетна стойност като журналист в NBC Ню Йорк е около 900 000 щатски долара.

  Ида Сигал нетна стойност

Айда Сигал

Съпруг на Айда Сигал, брак

Айда Сигал се омъжи за роден мъж от Бронкс, но не разкри самоличността си. Освен това тя се запознава със съпруга си, докато работи за кабелна новинарска станция, а той е от доминиканско потекло. Тя и съпругът й имат син на име Евън и дъщеря на име Силия. Двойката се премести в Ню Йорк с децата си след период от време в Ривърдейл.

Популярни Публикации