Ice Spice - Wiki, възраст, височина, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Ледена подправка е известен рапър, медийна личност, певец, автор на песни и знаменитост в социалните медии от Бронкс, Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени щати. Тя получи национално признание за невероятния си глас и популярни песни. Тя е публикувала само няколко песни, но те винаги си заслужават да бъдат чути. Дрейк, известен канадски рапър, също й изпрати DM в Instagram и оцени музиката й.

Бързи факти

Истинско име Изида.
Известно име Ледена подправка.
Нетна стойност 1 милион щатски долара (приблизително).
рожден ден 1 януари 2000 г.
Възраст (към 2022 г.) 22-годишен.
Професия Певец, рапър, TikToker, медийно лице и личност в социалните медии.
Родно място Бронкс, Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени щати.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Алма матер Частно училище в Америка.
Квалификация Завършвам.
Слънчев знак Козирог.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″
Тегло (прибл.) В килограми: 52 кг .

Епоха на Ice Spice и ранен живот

Родителите й я раждат в Бронкс, Ню Йорк, Ню Йорк, САЩ през 2000 г. Според това тя ще бъде на 22 години през 2022 г. Тя е добре образована млада дама, която е посещавала реномирано образователно институция. Тя посещава реномиран колеж за напреднали след завършване на гимназията.

Височина и тегло на Ice Spice

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Айс Спайс е висок 5 фута 7 инча и тежи около 52 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има черни очи.  Ледена подправка

Ice Spice Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Ice Spice? Тази невероятна рапърка живее в прекрасен апартамент със семейството си. Тя има изключителна стая, която е украсена с вкус с прекрасни експонати, огледала, завеси, лампи, картини и много други предмети. Тя печели пари по различни начини, включително пеене, рапиране, събития на живо, реклами, промоции и много други. Нетната й стойност се оценява на приблизително 1 милион USD (приблизително).

кариера

Айс Спайс стана известна в нацията през 2021 г., след като реагира на песента на Ерика Банкс, наречена „Buss It.“ Освен това, тя спечели известност в TikTok, където имаше 826 хиляди почитатели и 4,7 милиона харесвания до септември 2022 г. Спайс вече е известен рапър, който изпълнява в жанровете рап и хип-хоп. Тя издаде най-новия си сингъл „Munch (Feelin’ U)“ през септември 2022 г. Освен него, тя е публикувала и други песни. Komiran, Cake, Euphoric, No Clarity, Been Bad Freestyle, Be a Lady, Top Freestyle, Name of Love, Bully Freestyle и много други са имената на другите й песни. Нека ви кажа, че тя има фантастични връзки с невероятния рапър Cardi B и е вероятно скоро да си сътрудничат по песен.

Ice Spice Гадже и срещи

С кого се среща Айс Спайс? Спайс е прекрасна и талантлива млада дама. Тя има милиони последователи в множество социални медийни платформи. Феновете й са нетърпеливи да научат повече за личния й живот. Открихме, че се съобщава, че се среща с канадския музикант Дрейк, след като бяха забелязани заедно в Торонто. В крайна сметка те никога не се обърнаха към слуховете.

След това Айс беше видян с невероятен актьор на име Калеб Маклафлин и сниман с него. Изглежда, че започват нова връзка, въпреки че нищо не е потвърдено. Според това вярваме, че Ice Spice в момента е в романтична връзка с Caleb и се надяваме, че скоро ще разкрият фактите за връзката си.

Популярни Публикации