Ибрахим Челиккол- Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, височина, нетна стойност, кариера

Ибрахим Челиккол е турски телевизионен и филмов актьор, както и бивш баскетболист. Ибрахим Челиккол е добре известен с работата си по филмите Frtin 1453 и Sadece Sen.

Бързи факти

Пълно име: Ибрахим Челиккол
Дата на раждане: 14 февруари 1982 г
Възраст: 40 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: Турция
Семейно положение: женен
Съпруга Mihre Happy
Развод (2) Денис Чакър, Синем конал
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Измит
Националност Турски
Етническа принадлежност арабски
Братя и сестри Асли Челиккол

Биография на Ибрахим Челиккол

Ибрахим Челиккол е роден на 14 февруари 1982 г. в Измит, Турция. По дата на раждане 40-годишното момче е зодия Водолей. Той е син на майка туркиня и баща грък, емигрирал от Солун. Освен това семейството му е от арабски произход. Имената на родителите му все още не са разкрити.

Преди това той беше член на националния отбор по баскетбол на Турция до 20 години. Баща му също е бил футболист. За съжаление баща му почина и той трябваше да се оттегли от баскетбола. Семейството му се състои предимно от спортисти и музиканти. Освен това той има сестра на име Асли Челиккол.Височина и тегло на Ибрахим Челиккол

Ибрахим Челиккол е красив мъж. Той е бил съвестен относно диетата и физическата си структура. В резултат на това той има привлекателна структура на лицето, кафяви очи и кафява коса.

  Ибрахим Челиккол

Ибрахим Челиккол (Източник: Pinterest)

кариера

Ибрахим Челиккол започва кариерата си на актьор, след като работи като моден модел. Запознава се с турския режисьор Осман Синав. След това започна да действа. Самил дебютира в Pars: Narkoteror. Мерт в Camdam Pabuclar, 2004 г. Той се появява в M.A.T. Той изигра Синан Аталай. 2010: Той играе Митхат.

Той играе Кескин Бичак от телевизията. Със знаменитостите дойдоха и допълнителни възможности. 2010-2011 играе Gulali Karadag. Също и Карадаглар. През 2011-2012 г. той беше в Ифет. Той изигра Джемил Оздемир. 2013-2014 г. се изявява в Мерхамет. Една година играе Фират Казан.

Reaksiyon от 2018 г. го избра за ролята на Огуз. Seddulbahir 32 Saat беше следващият му проект. В мини-сериала той играе Мехмет Чавус. Али Неджат Карасу в Кордугум. След това сериалът му стана популярен в цял свят. 2017-2018: Ферхат Аслан. Siyah Beyaz Ask се излъчваше в продължение на една година. Той също така работи върху Muhtesem Ikili през 2018-2019 г. Той играе Мерт Барка в шоуто.

Подобно на Dogdungun Ev Kaderindir, той беше приближен. Той играе Мехди Караджа през 2019-2021 г. Той е в Kus Ucusu от 2021 г. като Кенан. Хакан Гюмусоглу в Бир Заманлар. Той също е играл Укубат Хасан. Създаден за Фейт (2012). Той изигра Али в Sadece Sen през 2014 г. Филмът му Mest-i Ask, в който играе Искендер, излезе през 2022 г.

Ибрахим Челиккол Нетна стойност

Нетната стойност на Ибрахим Челиккол не е известна. Ще се опитаме да го актуализираме възможно най-скоро.

Съпруга на Ибрахим Челиккол, брак

Ибрахим Челиккол преди това беше свързан с Денис Чакър. Той изневери на приятелката си с друго момиче, твърдят запознати. В резултат на това актьорът се среща с нея в продължение на две години. Той също имаше връзка със Синем Конал. Те обаче се разделиха по лични причини, които все още не са разкрити.

Според източника се казва, че той се е върнал при Денис Чакър. Той обаче заяви, че не се срещат и са просто приятели. В момента той е женен за Михре Мутлу, за която се ожени през 2017 г. Те също имат син заедно.

Популярни Публикации